The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σλάβια Μόζιρ εναντίον Γκοροντέγια: Πρόβλεψη για τον αγώνα

СлавияМозырь-Городея-22.05b

Πρωτάθλημα Λευκορωσίας

Στάδιο Γιούνοστ

Παρασκευή, 22 Μαΐου 2020, 5:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο δέκατος γύρος της Πρέμιερ Λιγκ Λευκορωσίας θα μας χαρίσει αναμέτρηση μεταξύ των δύο μεσαίων ομάδων, η Σλάβια Μόζιρ θα φιλοξενήσει την Γκοροντέγια. Διαβάστε την πρόβλεψη για αυτήν τη συνάντηση στον ιστότοπό μας.

Οι Σλάβοι προσγειώθηκαν

Η αρχή αυτής της σεζόν ήταν γεμάτη εκδηλώσεις για τους Σλάβους, η ομάδα κατάφερε να νικήσει την ΜΠΑΤΕ και την Ντιναμό Μπρεστ. Επίσης, ο σύλλογος στους ημιτελικούς του κυπέλλου νίκησε την ΜΠΑΤΕ εντός έδρας 1:0, κάνοντας αίτηση για τον τελικό. Αλλά το παραμύθη τελείωσε γρήγορα, οι «φραντζόλες» κέρδισαν 2:0 στο δεύτερο ματς και απόκλεισαν τη Σλάβια από το κύπελλο, και στο πρωτάθλημα με τις μεσαίες ομάδες ήταν δύσκολο να κερδίσει βαθμούς. Ο σύλλογος έχει σήμερα χάντικαπ μόνο 11 βαθμών, που του επιτρέπει να καταλάβει την 11η θέση. Οι οπαδοί του συλλόγου έχουν λόγο να ανησυχούν, γιατί η διαφορά από τη ζώνη των πλέι-οφ αποτελεί μόνο τρεις βαθμούς. Στον τελευταίο γύρο η ομάδα έχασε από την Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ με σκορ 2:0.

Η Γκοροντέγια έχει καιρό να κερδίσει

Η μέτρια ομάδα από το χωριό εξέπληξε ευχάριστα την περασμένη σεζόν, αλλά σε αυτό το πρωτάθλημα μπορεί να υπάρχουν περισσότερα προβλήματα. Όπως ο επερχόμενος αντίπαλος, η Γκοροντέγια σημείωσε μόνο 11 βαθμούς, κάτι που την κάνει να σκεφτεί για την ασφάλειά της. Ο σύλλογος έχει μια σειρά τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκες, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου καταφέρανε να κερδίσουν μόνο δύο βαθμούς. Η Γκοροντέγια έχει μία από τις χειρότερες επιθέσεις στο πρωτάθλημα, με μόνο έξι γκολ που σημειώθηκαν σε εννέα αγώνες.

Προσωπικές συναντήσεις

Η Γκοροντέγια την περασμένη σεζόν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλό της και στις δύο συναντήσεις με το ίδιο σκορ 1:0. Οι περισσότερες προσωπικές αναμετρήσεις αυτών των αντιπάλων ήταν μη παραγωγικές.

Πρόβλεψη

Σε έναν αγώνα περίπου ίσων ομάδων η Σλάβια θεωρείται ένα μικρό φαβορί λόγω του παράγοντα της έδρας. Πρέπει να παραδεχτώ ότι η πρόβλεψη για αυτήν τη συνάντηση είναι δύσκολη, το παιχνίδι προφανώς θα έχει τρία αποτελέσματα. Η συνάντηση είναι επίσης σημαντική στο ότι οι αντίπαλοι έχουν τον ίδιο αριθμό βαθμών. Πιστεύουμε ότι οι αντίπαλοι θα βγάλουν ξανά έναν βαρετό αγώνα και θα ποντάρουμε στο σύνολο είναι κάτω από 2,5 γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *