The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σκωτία εναντίον Τσεχία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Шотландия-Чехия-14.06

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2020

Φάση ομίλων – Όμιλος Δ – 1 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Χάμπντεν Παρκ

Το Euro 2020 ξεκίνησε στις 11 Ιουνίου, αλλά για τη Σκωτία και την Τσεχία το τουρνουά ξεκινά στις 14 Ιουνίου, αυτή την ημέρα οι ομάδες θα παίξουν στον πρώτο γύρο στη φάση των ομίλων.

Θα είναι δύσκολο για τους Σκωτσέζους

Η εθνική ομάδα της Σκωτίας έφτασε στο Euro 202ο μέσω του «παραθύρου» του League of Nations, η ομάδα πέρασε το Ισραήλ και τη Σερβία στα πλέι οφ, νικώντας και τους δύο αντιπάλους στη διαδικασία των πέναλτι. Οι Σκωτσέζοι έπαιξαν αδύναμα στα προκριματικά για το Euro, χάνοντας χωρίς καμία ευκαιρία τον αγώνα για τη δεύτερη θέση από τους Ρώσους. Πριν από το τουρνουά, η ομάδα είχε δύο φιλικούς αγώνες, στους οποίους σημείωσε εκτός έδρας ισοπαλία με τους Ολλανδούς 2:2 και νίκη επί του Λουξεμβούργου 1:0. Ο όμιλος είναι πολύ δύσκολος, πρέπει να βοηθήσει το γεγονός ότι και τα δύο παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν εντός έδρας.

Απρόβλεπτα Τσέχοι

Από τους Τσέχους περίμεναν να επιστρέψουν σε μεγάλα τουρνουά, η ομάδα έφτασε στο Euro 2020. Αν και είναι πολύ νωρίς για να υπερεκτιμήσουμε την εθνική ομάδα, επειδή ήταν ειλικρινά αδύναμη και η νίκη του διαγωνισμού για τη δεύτερη θέση από το Κοσσυφοπέδιο, τη Βουλγαρία και το Μαυροβούνιο δεν ήταν τρελό επίτευγμα. Ενώ τα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 θα είναι δύσκολα, οι Τσέχοι νίκησαν τους Εσθονούς εκτός έδρας  6:2, σημείωσαν ισοπαλία εντός έδρας με το Βέλγιο 1:1 και μετά έχασαν από την Ουαλία. Σε σύγκριση με άλλους ανταγωνιστές, οι Σκωτσέζοι πρέπει να είναι οι πιο αδύναμοι διεκδικητές.

Προσωπικές συναντήσεις

Σε προσωπικές αναμέτρήσεις, οι ομάδες έχουν ισότητα, κάθε αντίπαλος έχει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Την τελευταία φορά οι εθνικές ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους στο League of Nations το 2020, σε αυτές τις συναντήσεις και οι δύο φορές κέρδισαν οι Σκοτσέζοι 2:1 εκτός και 1:0 εντός έδρας, ενώ η Τσεχία κέρδισε τον όμιλο, ενώ οι Βρετανοί ήταν δεύτεροι.

Πρόβλεψη

Οι ομάδες έχουν την ίδια πιθανότητα επιτυχίας με βάση τις αποδόσεις των φορέων στοιχημάτων. Οι Σκωτσέζοι παίζουν στη δική τους αρένα, κάτι που θα τους βοηθήσει ψυχολογικά. Οι αντίπαλοι θα παίξουν όσο το δυνατόν πιο προσεκτικά, εφαρμογή των ευκαιριών θα έχει μεγάλη σημασία. Προτείνουμε να στοιχηματίσετε στην επιτυχία των Σκοτσέζων με μηδενικό χάντικαπ (απόδοση 1,98).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *