The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σκωτία εναντίον Ουκρανία: πρόβλεψη για τον αγώνα

GLASGOW, SCOTLAND - JUNE 29: Ruslan Malinovskyi, Roman Yaremchuk and Oleksandr Zinchenko of Ukraine celebrate their side's victory after the UEFA Euro 2020 Championship Round of 16 match between Sweden and Ukraine at Hampden Park on June 29, 2021 in Glasgow, Scotland. (Photo by Petr Josek - Pool/Getty Images)

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Όμιλος Ε – Αγωνιστική 1/6

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022, 9:45 μ.μ.

Χάμπντεν Παρκ

Στις 21 Σεπτεμβρίου θα ξαναρχίσουν οι αγώνες του Πρωταθλήματος Εθνών, οι ειδικοί μας ετοίμασαν το προγνωστικό για τον αγώνα Σκωτία – Ουκρανία.

Οι Σκωτσέζοι θέλουν να εκδικηθούν για το Μουντιάλ

Η εθνική Σκωτίας είναι γνωστή για τον πολεμικό της χαρακτήρα, είναι ιδιαίτερα δυνατή εντός έδρας. Οι Βρετανοί δεν κατάφεραν να μπουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο, τερμάτισαν δεύτεροι στον προκριματικό τους όμιλο και έχασαν στα πλέι οφ, μόνο από τους Ουκρανούς. Όσο για το Πρωτάθλημα Εθνών, εδώ οι Σκωτσέζοι έχουν δύο νίκες και μία ήττα. Κέρδισαν δύο φορές τους Αρμένιους – 2:0 εντός και 4:1 εκτός, και παράλληλα έχασαν από τους Ιρλανδούς εκτός έδρας – 0:3. Με τέτοια αποτελέσματα η ομάδα είναι δεύτερη στον όμιλο, έναν βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο. Οι παίκτες θα πάνε στον αγώνα με ιδιαίτερη διάθεση, για να εκδικηθούν την αποτυχία πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.

Οι Ουκρανοί με αυξημένη ευθύνη

Δεδομένης της δύσκολης κατάστασης στην Ουκρανία, κάθε αγώνας της εθνικής ομάδας είναι πολύ σημαντικός, γιατί πρόκειται για ένα παιχνίδι με αυξημένη ευθύνη. Οι Ουκρανοί δεν έφτασαν στο Μουντιάλ, καθώς έχασαν από την Ουαλία στον τελικό της πρόκρισης, αν και έπαιξαν καλά. Η ομάδα βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου της στο Πρωτάθλημα Εθνών με 7 βαθμούς σε τρία παιχνίδια. Λόγω τραυματισμών, ο Ζιντσένκο και ο Σόμπολ, που θα μπορούσαν να φέρουν πολλά οφέλη, δεν θα βοηθήσουν την ομάδα.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι συναντήθηκαν τρεις φορές, οι Ουκρανοί κέρδισαν δύο νίκες και η Σκωτία κέρδισε μία. Το τελευταίο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στα πλέι οφ των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, τότε η Ουκρανία κέρδισε εκτός έδρας με σκορ 3: 1, η μάχη έλαβε χώρα σχεδόν πριν από τρεις μήνες.

Πρόβλεψη

Οι ομάδες έχουν περίπου ίσες πιθανότητες επιτυχίας, παρά τη χαμηλή κατάσταση του τουρνουά, οι αντίπαλοι θα έχουν κίνητρο. Αξίζει να δοθεί προσοχή στο γεγονός ότι συναντώνται οι αρχηγοί της τετράδας. Ο αγώνας δεν θα είναι βαρετός, περιμένουμε παραγωγικό ποδόσφαιρο και προτείνουμε να ποντάρετε στο σύνολο είναι πάνω από 2 γκολ με απόδοση 1,78.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *