The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σκούπι εναντίον Ρέιντζερς: πρόβλεψη για τον αγώνα

Shkupi(Mac)-Rangers(Sco)-17.07

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ – 1ος Προκριματικός γύρος – Φάση 2 από 2

“Telekom Arena”, Σκόπια

Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018, 6:55 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους δεύτερους αγώνες του πρώτου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ θα είναι η μονομαχία μεταξύ της σκοπιανής ομάδας Σκούπι και Ρέιντζερς Γλασκόβης από τη Σκωτία. Παρά τον παράγοντα της έδρας, η Ρέιντζερς σε αυτή τη συνάντηση υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, οι εκπρόσωποι της Γλασκώβης στο πρώτο ματς κέρδισαν νίκη με σκορ 2:0 και τώρα είναι ελεύθεροι να επιλέξουν την τακτική για τον αγώνα. Αλλά καλό είναι να θυμόμαστε ότι οι βαλκανικές ομάδες δεν πρέπει να υποτιμούνται, ειδικά όταν παίζουν εντός έδρας.

Τέταρτοι

Την περασμένη σεζόν η Σκούπι κατέλαβε την τέταρτη θέση στο Πρωτάθλημα των Σκοπίων, κάτι που αποτελεί ένα καλό αποτέλεσμα. Στις 36 συναντήσεις οι μελλοντικοί γηπεδούχοι σημείωσαν στο ενεργητικό τους 51 βαθμούς, έχασαν μόλις 5 βαθμούς από τη Βάρνταρ, η οποία βρίσκεται στη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα η εντός έδρας στατιστική της Σκούπι στο πρωτάθλημα της χώρας της: σε 18 αγώνες καταγραφήκαν δέκα νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Τρίτοι

Η Ρέιντζερς δεν είναι ακόμη σε θέση να ανταγωνιστεί με την Σέλτικ στην Premier League Σκωτίας. Στους 38 αγώνες στο εθνικό πρωτάθλημα η ομάδα σημείωσε 70 βαθμούς, 12 μονάδες λιγότερο από τους «λευκό-πράσινους». Συνολικά για την περίοδο αυτή η ομάδα της Γλασκώβης έχει καταφέρει να κερδίσει 21 φορές, σημειώνοντας επτά ισοπαλίες και δέκα ήττες. Πριν από το παιχνίδι με τη Σκούπι η Ρέιντζερς έπαιξε ένα φιλικό αγώνα, στον οποίο νίκησε την Μπέρι με σκορ 6:0.

Πρόβλεψη

Η Σκούπι υπάρχει ένα πάρα πολύ μεγάλο αουτσάιντερ στην αναμέτρηση με την Ρέιντζερς. Για τους Σκωτσέζους είναι πιο σημαντικό να διατηρήσουν το χάντικαπ που έχουν κερδίσει στο εντός έδρας παιχνίδι, παρά να νικήσουν συντριπτικά τους Βαλκάνιους στην έδρα τους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Σκούπι με χάντικαπ +2,5 με απόδοση 1,40.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *