The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σερβία εναντίον Σκωτία: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Сербия-Шотландия-12.11b

Προκριματικά Euro

Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Σερβία. Βελιγράδι. Μαρακανά

Η Σερβία και η Σκωτία θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε ένα παιχνίδι πλέι-οφ για το δικαίωμα να παίξουν στο Euro 2020.

Σερβία

Στους ημιτελικούς στο δρόμο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Σερβία νίκησε μόνο τη Νορβηγία (2:1). Αλλά σε άλλες συναντήσεις το 2020 οι «αετοί» έκαναν πάρα πολλά λάθη. Αποδείχθηκαν πιο αδύναμοι από τη Ρωσία (1:3) και την Ουγγαρία (0:1) στην υπόθεση, καθώς έπαιξαν δύο φορές ισοπαλία με την Τουρκία (0:0, 2:2)

Σκωτία

Η Σκωτία είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, όπως αποδεικνύεται από τις τοπικές επιτυχίες τους σε αντιπαραθέσεις με το Ισραήλ (1:1, 1:0), την Τσεχία (2:1, 1:0) και τη Σλοβακία (1:0). Τον 21ο αιώνα ο «Στρατός Ταρτάν» δεν έχει παίξει ακόμη σε μεγάλα φόρουμ και τώρα έχει μια καλή πιθανότητα να φτάσει εκεί.

Πρόβλεψη

Οι φορείς στοιχημάτων δίνουν σημαντική υπεροχή στους Σέρβους, η τάξη των οποίων είναι υψηλότερη. Ωστόσο, περιμένω τολμηρό ποδόσφαιρο από τη Σκωτία. Επιπλέον, η άμυνα της γηπεδούχου ομάδας δεν είναι καθόλου ιδανική. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 2,27.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *