The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σερβία εναντίον Πορτογαλία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Soccer Football - Euro 2020 Qualifier - Group B - Portugal v Serbia - Estadio da Luz, Lisbon, Portugal - March 25, 2019  Portugal's Cristiano Ronaldo stands injured before being substituted off REUTERS/Rafael Marchante

Euro 2020 – Προκριματικός γύρος – Όμιλος Β – 5 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Μαρακανά, Βελιγράδι

Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2019, 9:45  μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο του προκριματικού για το Euro 2020 η εθνική Σερβίας θα συναντηθεί με την εθνική Πορτογαλίας. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 7 Σεπτεμβρίου 2019, 9:45  μ.μ., στο στάδιο Μαρακανά (Raiko Mitić) στο Βελιγράδι.

Εθνική Σερβίας

Η εθνική ομάδα της Σερβίας κέρδισε καλή φόρμα τον τελευταίο καιρό. Η ομάδα ανέβηκε στην κλάση του Πρωταθλήματος Εθνών έως όμιλο Γ, κατέχοντας την πρώτη θέση στην τετράδα με τη Λιθουανία, το Μαυροβούνιο και τη Ρουμανία. Όσον αφορά στα προκριματικά του Euro 2020, εδώ η εθνική ομάδα έπαιξε τρεις αγώνες, στους οποίους σημείωσε ισοπαλία με την Πορτογαλία (1:1), έχασε από την ουκρανική εθνική (5:0) και νίκησε τη Λιθουανία (4:1). Αυτή τη στιγμή η ομάδα βρίσκεται στην τρίτη θέση με 4 βαθμούς.

Εθνική Πορτογαλίας

Η πορτογαλική εθνική ομάδα τα τελευταία τρία χρόνια έκανε καλό θόρυβο στην παγκόσμια σκηνή. Πρώτα η Selesao έγινε αισιόδοξος νικητής του Euro 2016, πέρσι απέτυχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο, χάνοντας στους 16, αλλά στη συνέχεια έγινε ο πρώτος νικητής του Πρωταθλήματος των Εθνών. Στα προκριματικά για το Euro 2020 οι Πορτογάλοι έχουν μόνο δύο βαθμούς σε δύο αγώνες μετά τα παιχνίδια με την Ουκρανία (0:0) και τη Σερβία (1:1).

Πρόβλεψη

Οι Πορτογάλοι θέλουν σαφώς να πάρουν το δικό τους μετά από ισοπαλία με τους Σέρβους. Η ομάδα έχει την ευκαιρία να προκριθεί περισσότερο, επειδή στον όμιλο δεν υπάρχει ομάδα που θα διεκδικεί την Ουκρανία μετά από εξαιρετική απόδοση της ομάδας του Σεφτσένκο. Ως εκ τούτου, η νίκη της Πορτογαλίας θα αυξήσει σημαντικά τις πιθανότητες πρόκρισης. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της εθνικής Πορτογαλίας με χάντικαπ 0.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *