The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σερβία εναντίον Πορτογαλία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Сербия-Португалия-27.03b

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2022 – Φάση ομίλων – Όμιλος Α – 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Σάββατο, 27 Μαρτίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μαρακανά

Στη μάχη των ηγετών και των κύριων φαβορί του Ομίλου Α στο προκριματικό για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 θα παίξει Σερβία και Πορτογαλία, πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των ομάδων δημοσιεύεται στον πόρο μας.

Οι Σέρβοι θα προσπαθήσουν να αγωνιστούν για την πρώτη θέση

Η εθνική Σερβίας ξεκίνησε αυτήν την επιλογή με μια νίκη επί της εθνικής ομάδας της Βόρειας Ιρλανδίας. Το γεγονός ότι το παιχνίδι ήταν δύσκολο αποδεικνύεται ακόμη και από το σκορ 3:2. Στη σύνθεση των Σέρβων δύο ήρωες μπορούν να σημειωθούν ταυτόχρονα: Ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς βγήκε για αντικατάσταση και σημείωσε ένα διπλό, και ο Ντούσαν Τάντιτς έκανε τρία αποτελεσματικά ασίστ. Η πρόκριση από τον όμιλο από τη δεύτερη θέση δεν πρέπει να αποτελεί πρόβλημα, αλλά η ομάδα πρέπει να αγωνιστεί για την πρώτη θέση, μόνο αυτή η θέση επιτρέπει την απευθείας πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Η Πορτογαλία πρέπει να αιτιολογήσει το στάτους του φαβορί

Η εθνική Πορτογαλίας θεωρείται ο κύριος διεκδικητής για την πρώτη θέση στον όμιλό της, άλλωστε είναι οι πρωταθλητές της Ευρώπης. Στον πρώτο προκριματικό αγώνα η ομάδα κέρδισε μόνο 1:0 έναντι του μετριοπαθούς Αζερμπαϊτζάν, το μόνο γκολ σημείωσε ο αντίπαλος στο τέρμα του. Οι Πορτογάλοι κυριάρχησαν σε αυτή τη συνάντηση και πέτυχαν 29 σουτ στο τέρμα, 15 από αυτά στο δοκάρι, η ομάδα δεν είχε τύχη εκείνο το βράδυ. Αλλά στην επερχόμενη μάχη στον Κριστιάνο και την παρέα του η τύχη δεν θα βλάψει, γιατί ο αντίπαλος είναι μια τάξη μεγέθους πιο σοβαρή.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έχουν συναντηθεί έξι φορές, σε τρεις περιπτώσεις σημειώθηκε ισοπαλία, οι Πορτογάλοι κέρδισαν τρεις ακόμη φορές. Οι ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους στην επιλογή για το Euro-2021, τότε στην Πορτογαλία σημειώθηκε ισοπαλία με σκορ 1:1, αλλά οι Σέρβοι απέτυχαν εντός έδρας, χάνοντας με σκορ 2:4.

Πρόβλεψη

Είναι περίεργο το γεγονός ότι σε όλες τις προσωπικές συναντήσεις αυτών των ομάδων, υπήρξε ανταλλαγή γκολ. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι ένα τέτοιο στοίχημα θα ισχύσει και αυτή τη φορά. Η Πορτογαλία είναι το φαβορί για τους φορείς στοιχημάτων, αν και το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο. Στοιχηματίζουμε για τη συνέχιση της παράδοσης της ανταλλαγής γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 2,18.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *