The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σερβία εναντίον Βραζιλία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Serbia-Brazil-27.06

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Φάση ομίλων – Όμιλος Ε – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Στάδιο Σπαρτάκ

Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018, 9:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας την επόμενη Τετάρτη θα είναι το ματς του τρίτου γύρου του Ομίλου Ε, όπου η εθνική της Σερβίας στο γήπεδο Σπαρτάκ της Μόσχας θα παίξει με την εθνική της Βραζιλίας. Σε αυτό το ζευγάρι οι Βραζιλιάνοι υπάρχουν  ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, αλλά θα πρέπει επίσης να δώσουμε προσοχή σε ό, τι οι Βραζιλιάνοι στην επερχόμενη συνάντηση θα αρκεστούν και με ισοπαλία για την πρόκριση από τον όμιλο, ωστόσο, δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι αυτό θα είναι αρκετό για να κερδίσουν την πρώτη θέση στον όμιλο.

Νίκη και ήττα

Η σερβική εθνική ομάδα έπαιξε σε καλό επίπεδο τα πρώτα δύο παιχνίδια του παγκόσμιου φόρουμ, μόνο τα αποτελέσματα σε αυτά τα παιχνίδια ήταν διαφορετικά. Στην αναμέτρηση με την Κόστα Ρίκα οι Βαλκάνιοι κατάφεραν να κερδίσουν 1:0, το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Kolarov, ενώ από την ελβετική εθνική οι Σέρβοι έχασαν, αν και στην πορεία του παιχνιδιού είχαν προβάδισμα 1:0. Ο αποφασιστικός στόχος αυτής της συνάντησης είναι στο λογαριασμό του Shakiri, σκοραρισμένος στην παράταση.

Αποκτά τη φόρμα

Η εθνική ομάδα της Βραζιλίας, καθώς και άλλες ΤΟΠ εθνικές του Μουντιάλ, δεν έχει δείξει ακόμα το πραγματικό της πρόσωπο. Στην πρώτη αγωνιστική, στον αγώνα εναντίον της Ελβετίας, οι Βραζιλιάνοι δεν ήταν σε θέση να κερδίσουν, αποτέλεσμα 1:1. Ενώ στο ματς με την Κόστα Ρίκα το σκορ 0:0 κράτησε έως 90+1ο λεπτά, αλλά οι Βραζιλιάνοι νίκησαν 2:0. Υπάρχει μια αίσθηση ότι ο αγώνας εναντίον των Σέρβων για τους Βραζιλιάνους θα είναι πιο εύκολος απ’ ό, τι ήταν με την Κόστα Ρίκα, η οποία έπαιξε για τα μηδενικά, επειδή η ομάδα τους Κρστάιτς  δεν θα ικανοποιηθεί με 0:0.

Πρόβλεψη

Η εθνική ομάδα της Σερβίας θα πρέπει να προχωρήσει σε επίθεση με πολλά γκολ, δηλ. να απογυμνώσει τα πίσω της, απ’ αυτό σίγουρα θα επωφεληθούν γρήγοροι Βραζιλιάνοι επιθετικοί. Σε αυτό το ζευγάρι μπορείτε να δοκιμάσετε να ποντάρετε στο γεγονός ότι η εθνική ομάδα της Βραζιλίας θα ανοίξει σκορ πρώτη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η εθνική Βραζιλίας θα σκοράρει πρώτη με απόδοση 1,40.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *