The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σερίφ εναντίον Τορπέντο Κουτάισι: πρόβλεψη για τον αγώνα

SheriffTiraspol(Mda)-TorpedoKutaisi(Geo)-18.07

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – 1ος Προκριματικός γύρος – Φάση 2 από 2

Μπολσάγια Σπορτιβνάγια Αρένα, Τιράσπολ

Τέταρτη, 18 Ιουλίου 2018, 8:00μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης του πρώτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ η ομάδα της Μολδαβίας Σερίφ εντός έδρας της στο Τιράσπολ θα φιλοξενεί τη γεωργιανή ομάδα Τορπέντο Κουτάισι. Η πρώτη συνάντηση μεταξύ αυτών των αντιπάλων, η οποία πραγματοποιήθηκε πριν από μία εβδομάδα στη Γεωργία, έφερε νίκη στους γηπεδούχους με σκορ 2:1. Τώρα οι Μολδαβοί, για να ελπίζουν να περάσουν στο επόμενο στάδιο, πρέπει να νικήσουν τον αντίπαλο με χάντικαπ -1,5.

Σε καλή φόρμα

Το πρωτάθλημα της Μολδαβίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, έχουν παιχτεί 14 γύροι, και η Σερίφ είναι ο ηγέτης του εθνικού πρωταθλήματος, η ομάδα έχει 33 βαθμούς στο ενεργητικό, 3 βαθμούς θετικού χάντικαπ με τη Μιλσάμι από Ορχέι. Πριν από την ήττα από την Τορπέντο η Σερίφ κέρδισε τρεις φορές στη σειρά με μία ισοπαλία, η οποία συνέβη ακριβώς στον αγώνα με τη Μιλσάμι.

Τρεις νίκες

Αλλά και το γεωργιανό πρωτάθλημα διεξάγεται σύμφωνα με το σύστημα “άνοιξη-φθινόπωρο”. Σε αυτό το πρωτάθλημα έχουν παιχτεί 18 γύροι, η Τορπέντο αυτή τη στιγμή βρίσκεται μόνο στη πέμπτη θέση, με διαφορά από την κορυφαία Σαμπουρτάλο 16 βαθμούς. Ταυτόχρονα θα πρέπει να δώσουμε προσοχή στο γεγονός ότι η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση, στα τελευταία τρία παιχνίδια εκτός από την νίκη επί τη Σερίφ καταγραφήκαν νίκες πάνω στην Κολχέτι και Σιόνι. Εκτός έδρας τα παιδιά από την Κουτάισι σημείωσαν τρεις νίκες και τέσσερις ήττες σε 9 αγώνες.

Πρόβλεψη

Η Σερίφ είναι ένας έμπειρος μαχητής στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα που πόνταρε στον εντός έδρας αγώνα. Η ήττα με ένα γκολ δεν σημαίνει τίποτα ακόμα, οι Μολδαβοί θα κάνουν τα πάντα για να πάνε στην παράταση, θα προσπαθήσουν να λύσουν το πρόβλημα εντός 90 λεπτών. Για να γίνει αυτό, πρέπει να νικήσουν τον αντίπαλο με διαφορά δύο ή περισσότερων στόχων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Σέριφ με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,44.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *