The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σεντ Πάτρικς εναντίον Λίμερικ: πρόβλεψη για τον αγώνα

SaintPatricks-Limerick-20.07

Πρέμιερ Λιγκ της Ιρλανδίας

“Richmond Park”, Δουβλίνο

Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο δεύτερος αγώνας της 26ης αγωνιστικής ημέρας του ιρλανδικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου θα είναι η μονομαχία μεταξύ Σεντ Πάτρικς και Λίμερικ. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται στο κάτω μέρος του βαθμολογικού πίνακα, αλλά αν οι μελλοντικοί γηπεδούχοι είναι σε κάποια απόσταση από την ζώνη του υποβιβασμού και μπορούν να αισθάνονται άνετα, η Λίμερικ έχει μεγάλους κινδύνους στο τέλος της σεζόν να χάσει τη θέση της στην ελίτ του ιρλανδικού ποδοσφαίρου.

Στην έκτη θέση

Μετά από 25 γύρους που διεξήχθησαν στην Πρέμιερ Λιγκ της Ιρλανδίας η Σεντ Πάτρικς σημείωσε 30 βαθμούς στο ενεργητικό της, έχει χάντικαπ 9 βαθμούς μπροστά από τη Λίμερικ. Η τρέχουσα φόρμα των γηπεδούχων είναι πολύ χάλια, στα τελευταία πέντε παιχνίδια η Σεντ Πάτρικς μόνο έχανε: από τη Μπρέι, Γουότερφορντ Γιουνάιτεντ, Σλίγκο Ρόβερς, Μποέμιανς και Νταντάλκ. Στην έδρα τους οι “Άγιοι” έπαιξαν 12 αγώνες, στους οποίους σημείωσαν έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Στη ζώνη των μεταβατικών αγώνων

Η Λίμερικ πριν από τον 26ο γύρο βρίσκεται στην ζώνη των μεταβατικών αγώνων, δηλ. στην 9η θέση. Στο ενεργητικό των μελλοντικών φιλοξενούμενων υπάρχουν 21 βαθμοί, είναι 6 περισσότεροι από την Μπρέι από τη ζώνη υποβιβασμού, αλλά 4 λιγότεροι από την Μποέμιανς και τη σωτήρια 8η θέση. Συνολικά η Λίμερικ στην τρέχουσα σεζόν έπαιξε 12 αγώνες, όπου σημείωσε τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες.

Πρόβλεψη

Η Σεντ Πάτρικς βρίσκεται σε χάλια αγωνιστική φόρμα, αλλά είναι σημαντικό για τους γηπεδούχους να κρατήσουν το χάντικαπ μπροστά από τη Λίμερικ, δηλαδή, στρατηγικά οι “Άγιοι” θα ικανοποιηθούν ακόμη και με ισοπαλία την Παρασκευή. Η Λίμερικ θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να κερδίσει, αλλά τα εκτός έδρας στατιστικά αυτής της ομάδας δεν είναι πολύ ενθαρρυντικά. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3,5 με απόδοση 1,44.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *