The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σενεγάλη εναντίον Τυνησία: πρόβλεψη για τον αγώνα

002-Senegal-Tunisia-14.07

Κύπελλο Εθνών Αφρικής – Ημιτελικός

Κυριακή, 14 Ιουλίου 2019, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Διεθνές Στάδιο του Καΐρου

Σενεγάλη

Η Σενεγάλη κατά περίεργο τρόπο  ποτέ στην ιστορία της δεν έχει κερδίσει το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, αλλά φέτος η ομάδα έχει σύνθεση πολύ υψηλής ποιότητας με η οποία έχει ακόμα και αστέρια παγκοσμίας φήμης, οπότε δικαίως μπορούμε να πούμε ότι «τα λιοντάρια Terangi» είναι τα φαβορί του Κυπέλλου. Στη φάση των ομίλων η ομάδα κέρδισε μόνο τη δεύτερη θέση, σκόνταψε μία φορά στον αγώνα με την Αλγερία (0:1). Στα πλέι-οφ οι Σενεγάλοι έπαιξαν, σώζοντας τη δύναμή τους, γι’ αυτό και τόσο συγκρατημένες νίκες. Στους 16 νικήθηκε η εθνική ομάδα της Ουγκάντας ​​(1:0), και στον ημιτελικό αγώνα οι παίκτες κατάφεραν να κερδίσουν την Μπενίν με το ίδιο σκορ 1:0. Το μοναδικό γκολ στο προημιτελικό σημειώθηκε από τον Gue.

Τυνησία

Η Τυνησία αποδίδει καλά σε διάφορα τουρνουά, στο πρωτάθλημα της ηπείρου  οι παίκτες συμμετέχουν τακτικά στα πλέι-οφ, το 2004 κατάφεραν κιόλας να κερδίσουν το συγκεκριμένο τρόπαιο. Επίσης, 5 φορές οι «Αετοί της Καρχηδόνας» συμμετείχαν στους τελικούς του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος. Αλλά φέτος, οι ποδοσφαιριστές έσπασαν αρκετά τα νεύρα στους οπαδούς τους, όταν μέχρι τον τελευταίο γύρο διέτρεχε κίνδυνος να μην περάσουν στο επόμενο στάδιο του κυπέλλου. Οι Τυνήσιοι πέρασαν στα πλέι-οφ, κερδίζοντας μόνο 3 βαθμούς. Στους 16 η εθνική ομάδα έπαιξε επίσης αβέβαια, μόνο στη διαδικασία των πέναλτι νικώντας την Γκάνα. Οι “αετοί της Καρχηδόνας” έσκιζαν στην προημιτελική συνάντηση με τη Μαδαγασκάρη, την οποία κέρδισαν με συνολικό σκορ 3:0. Όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, από τους Sassi, Msakni και Slity.

Πρόβλεψη

Το φαβορί του αγώνα είναι η Σενεγάλη. Τα “Λιοντάρια του Teranga” περνούν όλο το τουρνουά πιο δυνατά, έχουν επίσης πάγκο να προσθέσουν, αν χρειαστεί, κατά τη διάρκεια της συνάντησης. Πολύ συχνά η Τυνησία σκόνταφτε σε αυτό το κύπελλο, γεγονός που δεν δίνει σιγουριά ότι η ομάδα θα μπορέσει να επικεντρωθεί στο αποτέλεσμα στη σωστή στιγμή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Σενεγάλης.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *