The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σενεγάλη εναντίον Πράσινο Ακρωτήριο: προγνωστικά για στοίχημα

senegal

Κύπελλο Εθνών Αφρικής – Γύρος των 16

Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022, 6:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stade Omnisports de Bafoussam

Το Κύπελλο Αφρικής δεν προκαλεί τόσο έντονο ενδιαφέρον όπως το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και οι ομάδες είναι πιο αδύναμες εδώ, αλλά αυτό είναι ένα σημαντικό γεγονός στο οποίο μπορείτε να στοιχηματίσετε. Προσφέρουμε την αποκλειστική μας πρόβλεψη για τον αγώνα Σενεγάλη vs Πράσινο Ακρωτήριο.

Από τους Σενεγαλέζους περιμένουν περισσότερα

Η εθνική ομάδα της Σενεγάλης πέτυχε ένα μοναδικό αποτέλεσμα σε αυτό το τουρνουά, σημειώνοντας μόλις ένα γκολ σε τρεις αγώνες, η ομάδα κατάφερε να κερδίσει την τετράδα της. Στον πρώτο αγώνα η ομάδα νίκησε τη Ζιμπάμπουε με μεγάλη δυσκολία – 1:0, το καθοριστικό γκολ σημειώθηκε μόνο στο 90 + 7 λεπτά, όταν ο Μανέ μετέτρεψε το πέναλτι. Οι επόμενες δύο αναμετρήσεις με τη Γουινέα και το Μαλάουι έληξαν με δύο ισοπαλίες χωρίς τέρματα. Από αγωνιστικής απόψεως η Σενεγάλη δείχνει ειλικρινά υποτονική, αν και η ομάδα μπορεί να ανεβάσει ρυθμούς.

Δυνατό Πράσινο Ακρωτήριο

Στα πλέι οφ το Πράσινο Ακρωτήριο βγήκε μόνο από την τρίτη θέση, χάνοντας σε πρόσθετους δείκτες από την Μπουρκίνα Φάσο. Η ομάδα κέρδισε την πρώτη της μάχη κόντρα στην Αιθιοπία με σκορ 1:0, μετά σημειώθηκε ήττα από την Μπουρκίνα Φάσο με το ίδιο σκορ. Στην τελευταία μάχη η ομάδα άντεξε απέναντι στο Καμερούν ισόπαλη 1:1. Η ομάδα δεν φοβάται δυνατούς αντιπάλους, όπως φάνηκε από τα αποτελέσματα του γύρου των ομίλων.

Προσωπικές συναντήσεις

Η τελευταία φορά που συναντήθηκαν οι ομάδες ήταν πέρυσι, όταν η Σενεγάλη κέρδισε 2-0 σε φιλικό παιχνίδι. Αν αναλύσουμε βαθύτερα την ιστορία των αναμετρήσεων και εδώ το πλεονέκτημα είναι στην πλευρά των Σενεγαλέζων.

Πρόβλεψη

Στη Σενεγάλη αναμενόμενα δίνουν πλεονέκτημα, τι αξίζει μόνο το αστέρι όπως ο Κανέ στη σύνθεσή της. Ταυτόχρονα, το Πράσινο Ακρωτήριο είναι σε θέση να επιβάλει αγώνα, ίσως ο αγώνας να μην περιοριστεί στην κανονική διάρκεια. Οι Σενεγαλέζοι δεν έχουν δείξει ακόμα τα μέγιστα, δεν γίνεται πλέον να φυλάξουν δυνάμεις, οπότε ποντάρουμε στην καθαρή νίκη τους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Σενεγάλης με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *