The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σενεγάλη εναντίον Αλγερία: πρόβλεψη αγώνα

005-Senegal-Algeria-27.06

Κύπελλο Εθνών Αφρικής – Φάση ομίλων – Όμιλος Γ – 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Πέμπτη, 27 Ιονίου 2019,8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο30 Ιουνίου, Κάιρο

Την Πέμπτη το βράδυ, 27 Ιουνίου, ένας από τους αγώνες του 2ου γύρου της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2019 θα διεξαχθεί στο Κάιρο, όπου θα συναντηθούν οι εθνικές ομάδες της Σενεγάλης και της Αλγερίας. Είναι οι ηγέτες του ομίλου, έτσι η συνάντησή τους υπόσχεται να είναι η πιο καυτή. Επομένως, σας συνιστούμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Σενεγάλη – Αλγερία.

Η Σενεγάλη ανέβασαν ρυθμούς

Αυτή τη στιγμή η εθνική Σενεγάλης εκπλήσσει ευχάριστα, καθώς προσέγγισε το τουρνουά σε εξαιρετική φόρμα. Πριν από το CAN-2019 η Σενεγάλη σημείωσε 6 νίκες στη σειρά, έχοντας χάσει γκολ μόνο σε έναν αγώνα. Στο τουρνουά οι παίκτες του Aliu Cisse κατάφεραν να νικήσουν ήρεμα την εθνική της Τανζανίας με σκορ 2:0. Ωστόσο η ομάδα έχει προβλήματα: δεν είναι καλοστημένη ομάδα ακόμα και δεν επιδεικνύει το πλήρη επιθετικό δυναμικό…

Προσεκτικό αλλά καλό παιχνίδι

Την ίδια στιγμή η εθνική ομάδα της Αλγερίας φαινόταν καλή πριν το τουρνουά, και στο ίδιο το τουρνουά εξακολουθεί να δείχνει εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Πριν από το CAN-2019 οι παίκτες του Djamel Belmadi δεν έχασαν 6 ματς στη σειρά, κερδίζοντας 4 από αυτούς. Ενώ εδώ, στο τουρνουά, οι Αλγερινοί νίκησαν την εθνική ομάδα της Κένυας με σκορ 2:0. Ωστόσο, πρέπει να γίνει κατανοητό ότι οι “αλεπούδες της ερήμου” δεν λάμπουν ιδιαίτερα στην επίθεση, επειδή προσπαθούν να παίξουν προσεκτικά στην άμυνα. Και εν μέρει το καταφέρνουν…

Πρόβλεψη

Η εθνική της Σενεγάλης φαίνεται ωραία και κυρίως λόγω δυνατής άμυνας. Και η εθνική ομάδα της Αλγερίας επίσης αμύνεται καλά, αλλά φαίνεται λίγο πιο αδύναμη. Θα είναι πολύ σημαντικός αγώνας και για τις δύο πλευρές, οπότε κανείς δεν θα ρισκάρει. Και αυτό σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν τόσα πολλά γκολ σε αυτό το παιχνίδι … Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,6.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *