The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σεβίλλη (Ισπανία) εναντίον Ντόρτμουντ (Γερμανία): πρόβλεψη για τον αγώνα

Севилья-БоруссияД-17.02b

Τσάμπιονς Λιγκ – Γύρος των 16 – Φάση 1 από 2

Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021, 10:0 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Ισπανία. Σεβίλλη. Στάδιο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν

Η Σεβίλλη θα φιλοξενεί την Μπορούσια Ντόρτμουντ στον πρώτο αγώνα του γύρου των 16 του Champions League.

Σεβίλλη

Στη φάση των ομίλων του ηπειρωτικού τουρνουά η Σεβίλλη τερμάτισε δεύτερη στο κουαρτέτο με την Τσέλσι, την Κρασνοντάρ και την Ρεν. Και αυτή τη στιγμή οι Ανδαλουσιανοί είναι σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς εννέα προηγούμενα παιχνίδια έχουν τελειώσει με τις νίκες. Οκτώ από αυτά με ξηρό σκορ. Την παραμονή οι «ερυθρόλυκοι» νίκησαν την Ουέσκα 1:0.

Ντόρτμουντ

Την ίδια στιγμή η Ντόρτμουντ διέφυγε από την ήττα στην αναμέτρηση με την Χόφενχαϊμ (2:2), αλλά αντί να αγωνιστεί για τον τίτλο, είναι μόνο έκτη, κινδυνεύοντας να αποκλειστεί εντελώς ​​από το Champions League. Αλλά στο τέλος του περασμένου έτους οι «σφίγγες» πήραν την πρώτη θέση στη φάση των ομίλων για πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό, προσπερνώντας τους Λάτσιο, Μπρις και Ζενίτ.

Πρόβλεψη

Κατά τη γνώμη μου, η σημερινή Σεβίλλη τουλάχιστον δεν είναι πιο αδύναμη από την Ντόρτμουντ, η οποία με τίποτα δεν μπορεί να βγει από ένα μάυρο σερί. Τουλάχιστον ο ισπανικός σύλλογος σίγουρα θα αποφύγει την ήττα και η τύχη αυτής της αναμέτρησης θα αποφασιστεί στο δεύτερο παιχνίδι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα: νίκη της Σεβίλλη με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,73.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *