The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σεβίλλη εναντίον Ρόμα: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Sevilla-Roma-12.03b

Γιουρόπα Λιγκ – Γύρος των 16 – Φάση 1 από 2

Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020, 7:55 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν

Ίσως η συνάντηση των κορυφαίων ομάδων της Ιταλίας και της Ισπανίας είναι ο κεντρικός αγώνας ολόκληρης της περιοδείας των 16 του Γιουρόπα Λιγκ. Ο ιστότοπός μας έχει ετοιμάσει τη δωρεάν πρόβλεψη για τον αγώνα Σεβίλλη – Ρόμα, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 12 Μαρτίου.

Ο Γιούλεν Λοπετέγι δημιούργησε μια ισχυρή ομάδα

Χάρη στο εκτός έδρας γκολ οι παίκτες του Γιούλεν Λοπετέγι κατάφεραν να περάσουν από τον ασταμάτητο ρουμανικό Κλουζ στον τελευταίο γύρο. Η ομάδα δείχνει μάλλον σταθερό ποδόσφαιρο αυτή τη σεζόν και τώρα βρίσκεται στην 3η θέση στο ισπανικό πρωτάθλημα, ωστόσο ο ανταγωνισμός είναι πολύ υψηλός και μόνο 2 βαθμοί τους χωρίζουν από την 6η θέση, όπου βρίσκεται η Ατλέτικο Μαδρίτης. Κάθε λάθος μπορεί να διαγράψει τα αποτελέσματα ολόκληρης της σεζόν, και η Σεβίλλη χάνει περιοδικά βαθμούς σε άχρηστες καταστάσεις. Ο αγώνας στην Ισπανία θα διεξαχθεί χωρίς θεατές λόγω της απειλής του κορωναϊού.

Οι «λύκοι» στερούνται σταθερότητας

Η Ρόμα βγήκε από την μίνι κρίση, διακόπτοντας τη σειρά από τρεις συνεχόμενες ήττες στο ιταλικό πρωτάθλημα με δύο νίκες και φτάνοντας στην σημερινή 5η θέση στην κατάταξη. Στον τελευταίο αγώνα, που η ομάδα έπαιξε την 1η Μαρτίου, νικήθηκε η Κάλιαρι σε διασκεδαστικό “πυροβολισμό”. Δεδομένου ότι το εθνικό πρωτάθλημα διακόπτεται, τουλάχιστον μέχρι τον Απρίλιο, το θέμα του πού και πότε θα διεξαχθεί ο δεύτερος αγώνας εξακολουθεί να είναι ανοικτό. Στον τελευταίο γύρο οι παίκτες του Πάουλο Φονσέκα στο άθροισμα των δύο αγώνων πέρασαν την βελγική Γκεντ.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες συναντήθηκαν σε φιλικούς αγώνες το 2015 και το 2017, όπου αντάλλαξαν νίκες.

Πρόβλεψη

Πιστεύω ότι παρά την απουσία θεατών, μας περιμένει μια μονομαχία πλούσια σε γκολ, άλλωστε και οι δύο ομάδες έχουν αρκετά καλή επίθεση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 2,07.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *