The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σεβίλλη εναντίον Ρεάλ Σοσιεδάδ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Sevilla-RealSociedad-04.05

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Παρασκευή, 4 Μαΐου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν

Το 36ο γύρο του πρωταθλήματος Ισπανίας θα ανοίξει η αναμέτρηση μεταξύ της Σεβίλλης και της Ρεάλ Σοσιεδάδ. Το ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης υπάρχει η μελλοντική γηπεδούχος ομάδα, οι «ερυθρόλευκοι» τις προάλλες άλλαξαν τον προπονητή με την ελπίδα ότι αυτό θα βοηθήσει την ομάδα να κερδίσει το εισιτήριο για το Europa League για την επόμενη σεζόν. Αλλά και οι Βάσκοι έχουν υψηλά κίνητρα στο τουρνουά, οι “άσπρο-μπλε” διατήρησαν τις πιθανότητες για 7η θέση στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Η ύφεση

Η τελευταία νίκη της Σεβίλλη χρονολογείται από 13 Μαρτίου, την ημέρα εκείνη οι «ερυθρόλευκοι» εκτός έδρας νίκησαν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με σκορ 2:1, προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Champions League. Από τότε οι Νότιοι έπαιξαν 9 παιχνίδια, όπου δεν έχουν κερδίσει, στα δύο τελευταία παιχνίδια καταγράφηκαν μόνο οι ήττες: στον τελικό του κυπέλλου από την Μπαρτσελόνα και εκτός έδρας από την Λεβάντε στο πρωτάθλημα Ισπανίας 1:2. Στην κατάταξη του ισπανικού πρωταθλήματος η Σεβίλλη βρίσκεται στην όγδοη θέση, έχει 48 βαθμούς στο ενεργητικό της, χάνει από τη Χετάφε μία μονάδα.

Άνοδος

Ενώ η Ρεάλ Σοσιεδάδ αντίθετα βιώνει την άνοδο τον τελευταίο καιρό, σε πέντε τελευταία παιχνίδια οι Βάσκοι κατάφεραν να κερδίσουν 4 φορές με μία ήττα, εκτός έδρας από τη Μάλαγα με σκορ 0:2. Αυτό οδήγησε στο γεγονός ότι η Ρεάλ Σοσιεδάδ ανέβηκε στην κατάταξη στην 10η θέση, χάνει από την έβδομη Χετάφε 3 βαθμούς τρεις γύρους πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Πρόβλεψη

Τόσο η Σεβίλλη όσο και η Ρεάλ Σοσιεδάδ είναι αποτελεσματικές ομάδες, επιπλέον, μην ξεχνάτε το υψηλό κίνητρο των αντιπάλων. Σίγουρα η επερχόμενη συνάντηση θα ευχαριστήσει με πολλά γκολ, αλλά είναι αρκετά επικίνδυνο να στοιχηματίσετε στη γηπεδούχο ομάδα, είναι καλύτερα να δοκιμάσετε την επιλογή με γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτό το παιχνίδι είναι: γκολ και στα δύο ημίχρονα με απόδοση 1,49.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *