The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σεβίλλη εναντίον Ρεάλ Σοσιεδάδ: πρόβλεψη για τον αγώνα

ВестХэм-Севилья-17.03_cr

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Κυριακή, 20 Μαρτίου 2022, 7:30 μ.μ.

Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν

Οι διοργανωτές της Πριμέρα Ντιβισιόν αποφάσισαν να αφήσουν το πιο ενδιαφέρον για το τέλος. Στο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν η Σεβίλλη θα φιλοξενήσει τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Η 2η ομάδα της La Liga κόντρα στην ομάδα που διεκδικεί ακόμα την 4η θέση. Υπάρχουν ελπίδες για κάποια επιτυχία μεταξύ των φιλοξενούμενων από το Σαν Σεμπαστιάν;

Η Σεβίλλη φαίνεται να χάνει το κίνητρο για τους τελευταίους γύρους της Liga

Η «Λευκή Ανδαλουσία» δεν ενδιαφέρεται πια να αγωνιστεί στην εγχώρια αρένα. Στο Europa League οι Ισπανοί δίνουν ό,τι καλύτερο με πολύ σοβαρότητα, αν κατάφεραν να κερδίσουν μόνο την 3η θέση στο Champions League και να πέσουν σε πιο αδύναμη, αλλά γνώριμη διοργάνωση. Στους 32 νίκησαν την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ωστόσο και εκεί μετά το 3-1 εντός έδρας σημειώθηκε η ελάχιστη ήττα στην Κροατία. Με τη Γουέστ Χαμ ήταν πιο δύσκολα. Εντός έδρας, στο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν, οι Βρετανοί ηττήθηκαν ελάχιστα, λόγω ενός μόνο γκολ του Munir. Όμως στο Λονδίνο τα «σφυριά» μπόρεσαν να κερδίσουν με το σωστό σκορ και πέρασαν στα προημιτελικά. Είναι σαφές ότι με φόντο αυτές τις αναμετρήσεις, δεν υπήρχε αρκετή δύναμη για Πριμέρα Ντιβισιόν, όπου η ομάδα σίγουρα δεν πρέπει να πέσεις κάτω από την 4η θέση. 1-1 με τη Ράγιο Βαγιεκάνο είναι ήδη η 5η ισοπαλία στους 7 τελευταίους γύρους.

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ εξακολουθεί να ελπίζει να φτάσει τους αντιπάλους

Οι «Churri-urdin» δεν κρύβουν ότι θα ήθελαν να παλέψουν για την 4η θέση. Για να επιστρέψουν στο Champions League. Αλλά μέχρι στιγμής, το μόνο που έχει καταστεί δυνατό είναι να κατακτήσουν το κύπελλο την άνοιξη του 2021, αλλά για την κλήρωση που έπρεπε να είχε γίνει ένα χρόνο νωρίτερα, αλλά αναβλήθηκε λόγω του κορωνοϊού. Τώρα ο εκπρόσωπος του Σαν Σεμπαστιάν αποκλείστηκε και από το Σούπερ Καπ και το Copa del Rey. Στο Γιουρόπα Λιγκ, έχοντας σημειώσει ισοπαλία στη Γερμανία, στη συνέχεια στον δεύτερο αγώνα των 32 έχασε από τη ΡΜ Λειψίας. Φαινόταν ότι όλα χάθηκαν και στην Πριμέρα, και πρέπει να εστιάσει στον αγώνα για την 6-7η θέση. Έχοντας όμως κερδίσει 4 από τα 6 τελευταία ματς (εκτός από το ντέρμπι με την Αθλέτικ και τη Ρεάλ Μαδρίτης), η Ρεάλ Σοσιεδάδ παραμένει σε μικρή απόσταση από την πρώτη τετράδα.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ κέρδισε για τελευταία φορά το 2017. Έκτοτε, η Σεβίλλη έχει κερδίσει 5 φορές σε 8 αγώνες. Οι υπόλοιπες 3 συναντήσεις, μεταξύ των οποίων και τον Σεπτέμβριο, ήταν ισόπαλες (σε αυτό το πρωτάθλημα ήταν 0-0).

Πρόβλεψη

Η Σεβίλλη πρέπει να πετύχει, να αποκατασταθεί για τις τελευταίες αποτυχίες της. Και εντός έδρας πρέπει να νικήσει, ακόμα κι αν ο αντίπαλος είναι δυνατός, οπότε περιμένουμε τη νίκη της «Λευκής Ανδαλουσίας» με απόδοση 2,17.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *