The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σεβίλλη εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

Sevilla-RealMadrid-09.05

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018, 10:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν

Στον 34ο γύρο του πρωταθλήματος Ισπανίας η Σεβίλλη στην έδρα της θα φιλοξενήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν υπάρχει κανένα προφανές φαβορί σε αυτό το ζευγάρι, οι bookmakers πιστεύουν ότι οι αντίπαλοι έχουν ίσες πιθανότητες επιτυχίας. Μπορούμε εν μέρει να συμφωνήσουμε με αυτή τη γραμμή, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι η Ρεάλ είναι αισθητά ισχυρότερη από τους «ερυθρόλευκους» σε σύνθεση, συν οι «βασιλικοί» δεν έχουν χάσει εντελώς το κίνητρο στο τουρνουά, η ομάδα του Ζιντάν θέλει να προσπεράσει στην κατάταξη την Ατλέτικο Μαδρίτης για να κερδίσει το Πρωτάθλημα της Μαδρίτης.

Μετά την αλλαγή του προπονητή

Η Σεβίλλη άλλαξε πρόσφατα τον προπονητή για δεύτερη φορά στη σεζόν. Ο Montella δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες που του ανατέθηκαν, η ηγεσία ζήτησε τη βοήθεια του Caparros, ενός έμπειρου τεχνικού. Με αυτό το ειδικό οι «nervonense» ήδη μία φορά κέρδισαν, στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» οι Νότιοι νίκησαν τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, αλλά πρέπει να πούμε, ότι ο αντίπαλος δεν ήταν πολύ κατώτερος από τη Σεβίλλη, και σε ορισμένα σημεία ήταν καλύτερος.

Καλή φόρμα

Ο κύριος αγώνας της σεζόν για την Ρεάλ Μαδρίτης είναι ακόμα μπροστά, είναι ο τελικός του Champions League ενάντια στη Λίβερπουλ. Αλλά οι ηγέτες δεν πρέπει να χάσουν την πρακτική, επιπλέον, στην κατάταξη η Ρεάλ Μαδρίτης χάνει από την Ατλέτικο τρεις βαθμούς, και η νίκη την επόμενη Τετάρτη θα επιστρέψει την Ρεάλ Μαδρίτης στη δεύτερη θέση. Εκτός έδρας οι “μαρέγκες” έχουν τη δεύτερη στατιστική στην Ισπανία, σε 17 παιχνίδια σημείωσαν δέκα νίκες, πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες.

Πρόβλεψη

Η Ρεάλ Μαδρίτης παίζει καλά εκτός έδρας, είναι σε καλή κατάσταση, σκοπεύει να κερδίσει τη Σεβίλλη. Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν μία νίκη με τον Caparrós, αλλά τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, δεν είναι ο μεγιστάνας της Μαδρίτης, έτσι ώστε οι γηπεδούχοι πολύ πιθανό θα έχουν προβλήματα στον επερχόμενο παιχνίδι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτό το παιχνίδι είναι: η Ρεάλ Μαδρίτης δε θα χάσει με απόδοση 1,56.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *