The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σεβίλλη εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

Севилья-РеалМадрид-05.12b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2020, 5:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ισπανία. Σεβίλλη. Στάδιο Ramon Sanchez Pizjuan

Ο κεντρικός αγώνας του δωδέκατου γύρου της La Liga θα διεξαχθεί στη Σεβίλλη, όπου ο ομώνυμος σύλλογος θα αγωνιστεί με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Σεβίλλη

Τρεις συνεχόμενες νίκες επί της Οσασούνα (1:0), της Θέλτα (4:2) και της Ουέσκα (1:0) βοήθησαν τη Σεβίλλη να βελτιωθεί για τις άβουλες ήττες 0:1 από την Έιμπαρ και 1:2 από την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Τώρα οι «ερυθρόλευκοι» κατέχουν μια αρκετά αξιοπρεπή πέμπτη θέση, έχοντας 16 βαθμούς στο ενεργητικό τους με διαφορά τερμάτων 12:8.

Ρεάλ Μαδρίτης

Ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης, από την άλλη πλευρά, με 17 βαθμούς και 16:12 στατιστικά γκολ, είναι μόνο στη τέταρτη θέση, η οποία σαφώς δεν αντιστοιχεί στις υψηλές φιλοδοξίες της. Πίσω στα τέλη Οκτωβρίου οι Μπλάνκος νίκησαν με τη σειρά την Μπαρτσελόνα (3:1) και την Ουέσκα (4:1), μετά απ’ αυτό ηττήθηκαν από τη Βαλένθια (1:4) και την Αλάβες (1:2), σημείωσαν ισοπαλία με τη Βιγιαρεάλ (1:1).

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες αξίζουν η μία την άλλη, οπότε δεν υπάρχει σαφές φαβορί εδώ. Κατά τη γνώμη μου, θα υπάρξουν λίγα γκολ εδώ, τόσο η Σεβίλλη όσο και η Ρεάλ Μαδρίτης σκοπεύουν να θυσιάσουν το όμορφο ποδόσφαιρο για χάρη του αποτελέσματος. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3 με απόδοση 1,64.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *