The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σεβίλλη εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Севилья-МанчестерСити-06.09

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος Ζ – Αγωνιστική 1/6

Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν

Σεβίλλη

Η Σεβίλλη δεν προκρίθηκε από τον όμιλο με Σάλτσμπουργκ, Λιλ και Βόλφσμπουργκ την περασμένη σεζόν, έχοντας κερδίσει μόνο 1 στους 6 αγώνες σε αυτόν. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι αυτή η ομάδα θα μπορέσει να δώσει μάχη στη Μάντσεστερ Σίτι, το φαβορί για την κατάκτηση του Champions League στην εναρκτήρια σεζόν. Το καλοκαίρι οι Ισπανοί πούλησαν τους Κάρλος και Κούντα, δύο βασικούς αμυντικούς τους, αλλά δεν απέκτησαν αντικαταστάτες. Αυτό το δίδυμο ήταν που έκανε την άμυνα της Σεβίλλης την πιο δυνατή στη La Liga (30 χαμένα γκολ σε 38 γύρους), αλλά χωρίς αυτούς η άμυνα δεν θα ήταν τόσο αποτελεσματική. Και προηγουμένως υπήρχαν προβλήματα με την επίθεση: την περασμένη σεζόν σημείωσαν 9+ γκολ λιγότερα από οποιαδήποτε άλλη ομάδα από τα 5 καλύτερα στην Πριμέρα Ντιβισιόν.

 

Μια αποδυναμωμένη Σεβίλλη φαίνεται αβοήθητη ακόμα και με φόντο αντιπάλους στην Ισπανία. Δεν κέρδισε σε κανέναν από τους 4 εναρκτήριους γύρους της La Liga, έχασε σε 3 από αυτούς και έχασε όχι μόνο από την Μπαρτσελόνα (0:3), αλλά και από την Αλμερία (1:2) με την Οσασούνα (1:2) . Δεν κατάφεραν να σκοράρουν πάνω από ένα γκολ έστω και μια φορά από 4 προσπάθειες, να παίξουν στο μηδέν επίσης. Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να κρατήσουν το 0-0 επί της Μάντσεστερ Σίτι, για να αντέξουν όσο περισσότερο μπορούν. Το αγωνιστικό τους πλάνο θα είναι σίγουρα αμυντικό και επιφυλακτικό, όπως συνήθως στο Champions League. Την περασμένη σεζόν, η Σεβίλλη έπαιξε και τους 6 αγώνες του ομίλου στο under 3,5, 5 από αυτούς στο under 2,5.

Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι ακόμα αήττητη αυτή τη σεζόν, είναι σε καλή κατάσταση. Για τον Γκουαρδιόλα είναι παραδοσιακά σημαντικό να έχει ένα επιτυχημένο ξεκίνημα στο Τσάμπιονς Λιγκ και να λύσει το θέμα της πρόκρισης στα πλέι οφ μέχρι την 5η-6η αγωνιστική. Την περασμένη σεζόν, η Μάντσεστερ Σίτι, οδηγούμενη ακριβώς από αυτό το κίνητρο, κέρδισε 4 στους 5 πρώτους αγώνες του ομίλου (με εξαίρεση τον αγώνα με την ΠΣΖ), πρόπερσι – 4 στους 4, ακόμη και την προηγούμενη σεζόν – 3 στους 3. Η πιο σύνθεση ομάδα θα βγει στον αγώνα με τη Σεβίλλη και θα κερδίσει. Ωστόσο, οι εκτός έδρας αγώνες της Σίτι στο Champions League είναι σπάνια παραγωγικοί, με μόνο 3 από τα 19 τελευταία να περιέχουν 5+ γκολ και η Μάντσεστερ δέχθηκε μόνο 13 από αυτούς. Οι φιλοξενούμενοι θα διεκδικήσουν και πάλι τη λευκή ισοπαλία στην Ισπανία, αλλά είναι απίθανο να φέρουν σε απρεπές σκορ απέναντι σε ομάδα από την κορυφαία κατηγορία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Μάντσεστερ Σίτι + under 4,5 με απόδοση 1,75.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *