The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σεβίλλη εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Севилья-Рома-06.08b

Γιουρόπα Λιγκ – Ημιτελικός

Κυριακή, 16 Αυγούστου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Ράιν Ενεργκί

Στις 16 Αυγούστου στο Europa League ο πρώτος φιναλίστ του τουρνουά θα καθοριστεί. Η μάχη Σεβίλλη – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι ενδιαφέρουσα.

Η Σεβίλλη είναι ειδική στο Europa League

Εάν η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κερδίσει πιο συχνά το Champions League, τότε η Σεβίλλη είναι ειδική στο Europa League. Η «Λευκή Ανδαλουσία» πήρε αυτό το τρόπαιο πιο πολλές φορές απ’ όλους – 5, και ο σύλλογος κατάφερε να το κάνει τρεις φορές στη σειρά. Η ομάδα είναι κοντά στην επέκταση της συλλογής τροπαίων της. Η Σεβίλλη εκπλήρωσε το έργο της στην Πριμέρα Ντιβισιόν, τερματίζοντας τέταρτη εκεί. Στο Europa League οι παίκτες του Λοπετέγι έφτασαν στα πλέι οφ μόνο λόγω αποτελεσματικής ισοπαλίας πέρασαν την Κλουζ. Μετά από αυτό ηττήθηκε η Ρόμα 2:0, δυσκολεύτηκαν λίγο με την Γούλβερχαμπτον, ο αντίπαλος έχασε στο πρώτο ημίχρονο δεν εφάρμοσε το πέναλτι, στο δεύτερο ημίχρονο η Σεβίλλη κυριαρχούσαν πλήρως, πιέζοντας τον αντίπαλο 1:0. Δεν θα μπορούν να παίξουν ενάντια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από θέση δύναμης, οι αντίπαλοι έχουν πολύ ισχυρή σύνθεση.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι τα κύρια φαβορί του τουρνουά

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει τόσους πολλούς τίτλους του Europa League, ο σύλλογος έπαιξε κυρίως στο Champions League, αν και μία φορά οι «κόκκινοι διάβολοι» κέρδισαν αυτό το τουρνουά, δεν ήταν τόσο πολύ πριν, το 2017. Ήταν μια εναλλακτική επιλογή για τους παίκτες του Σόλσκερ εάν η ομάδα δεν κατάφερνε να φτάσει στο Champions League μέσω της Premier League, αλλά ο σύλλογος τερμάτισε τρίτος και έλυσε αυτό το πρόβλημα. Τώρα η νίκη του Europa League είναι απλώς ένας αγώνας για τρόπαιο, χρηματικά έπαθλα και κύρος. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν υπέστη μεγάλη πίεση σε αυτό το τουρνουά, μόνο στους προημιτελικούς υπήρχαν προβλήματα, τη μέτρια Κοπεγχάγη κατάφεραν να περάσουν μόνο σε παράταση 1:0. Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν πολύ υψηλής ποιότητας επιλογή παικτών, δεν είναι τυχαίο που θεωρούνται οι βασικοί διεκδικητές της νίκης στο τουρνουά.

Οι αντίπαλοι συναντήθηκαν μόνο μία φορά, το 2018 στο πλαίσιο των 16 του Champions League. Τότε στην Ισπανία οι ομάδες έπαιξαν 0:0, ενώ εκτός έδρας η Σεβίλλη νίκησε εντυπωσιακά με σκορ 2:1 και προκρίθηκε.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες θα παίξουν στο Champions League την επόμενη σεζόν, αλλά η κατάκτηση του Europa League είναι ένα ευπρόσδεκτο μπόνους και κύρος. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θεωρείται το ελάχιστο φαβορί, αλλά είναι επικίνδυνο να ποντάρετε ένα μεγάλο ποσό στους «κόκκινους διάβολους», επειδή παίζουν εναντίον της οργανωμένης Σεβίλλης. Σας συμβουλεύουμε να πάρετε εδώ το στοίχημα νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,86.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *