The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σεβίλλη εναντίον Λεγανές: πρόβλεψη για τον αγώνα

006-Sevilla-Leganés-03.05

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Στάδιο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν, Σεβίλλη

Παρασκευή, 3 Μαΐου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Παρασκευή το βράδυ, 3 Μαΐου, στη Σεβίλλη, θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας του 36ου γύρου του πρωταθλήματος της Ισπανίας, όπου ο ομώνυμος τοπικός ποδοσφαιρικός σύλλογος Σεβίλλη θα φιλοξενεί τη Λεγανές από το προάστιο της Μαδρίτης. Φυσικά, είναι ομάδες διαφορετικών επιπέδων, αλλά τώρα όλα δεν είναι τόσο απλά σε αυτό το ζευγάρι. Επομένως, σας συνιστούμε να διαβάσετε την ολοκληρωμένη πρόβλεψη για τον αγώνα Σεβίλλη εναντίον Λεγανές.

Απροσδόκητες δυσκολίες εκτός έδρας προς το Champions League

Αυτή τη στιγμή η Σεβίλλη είναι η 5η ομάδα του ισπανικού πρωταθλήματος, βρισκόμενη πίσω ακόμα και από τη Χετάφε. Στην πραγματικότητα οι ομάδες έχουν ίσο αριθμό βαθμών (55 η κάθε μία), οπότε οι παίκτες της Σεβίλλης άνετα μπορούν να κερδίσουν το εισιτήριο στο Champions League για την επόμενη σεζόν. Εντούτοις, αξίζει να σημειωθεί ότι η ενδεκάδα του Joaquin Caparrós τον τελευταίο καιρό επιτρέπει περιοδικά ήττες: 4 νίκες και 3 ήττες στους τελευταίους 7 αγώνες. Αλλά εντός έδρας η ομάδα του Νερβιόν έχει κάπως καλύτερες επιδόσεις, καθώς και σκοράρει πολύ περισσότερο.

5 αγώνες χωρίς νίκη

Την ίδια στιγμή η Λεγανές έχει ήδη ολοκληρώσει τη σεζόν για τον εαυτό της, αν πάρουμε το ενδιαφέρον στο τουρνουά. Ακριβώς τώρα η ενδεκάδα του Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο βρίσκεται στην 13η θέση του τουρνουά και δεν θα πέσει πια στη ζώνη υποβιβασμού. Επιπλέον, τον Απρίλιο οι «πεπινέρος» έδειξαν πολύ αδύναμο παιχνίδι, χωρίς να σημειώσουν ούτε μία νίκη, αλλά τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Ωστόσο η ομάδα έχασε 5 γκολ στους τελευταίους αγώνες και σκόραρε τρεις φορές. Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι ακόμα και εκτός έδρας η ομάδα “αντιστέκεται” και σπάνια επιτρέπει να νικηθεί συντριπτικά…

Πρόβλεψη

Η Σεβίλλη εντός έδρας είναι καλή, αλλά γενικά τώρα η ομάδα φαίνεται αρκετά αδύναμη. Η Λεγανές, από την άλλη πλευρά, έπεσε αισθητά, και όλα εξαιτίας της έλλειψης κινήτρων. Αλλά για το παιχνίδι εναντίον ενός τόσο ισχυρού αντίπαλου οι «πεπινέρος» σίγουρα θα βρουν κίνητρο, έτσι θα αντιστέκονται μέχρι εσχάτων. Ακριβώς γι’ αυτό σας προτείνουμε να στοιχηματίσετε στους φιλοξενούμενους, αλλά με μικρό θετικό χάντικαπ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Λεγανές με χάντικαπ +1,5 με απόδοση 1,78.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *