The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σεβίλλη εναντίον Γουέστ Χαμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Севилья-ВестХэм-10.03_cr

Europa League – Γύρος των 16 – Φάση 1 από 2

Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2022, 7:45 μ.μ.

Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν

Στο Europa League, μετά το Champions League, θα διεξαχθεί νέα αγωνιστική ημέρα. Την Τετάρτη θα έχουμε αρκετούς αγώνες. Αλλά, φυσικά, η μερίδα του λέοντος μεταφέρεται παραδοσιακά στην Πέμπτη. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ζευγάρια θα είναι η Σεβίλλη και η Γουέστ Χαμ. Οι Ισπανοί εναντίον των Βρετανών, ίσως η κεντρική αναμέτρηση στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, ακόμη και σε επίπεδο συλλόγων. Ποιος θα κερδίσει στο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν;

Η Σεβίλλη μπορεί σταδιακά να επικεντρωθεί στο Γιουρόπα Λιγκ

Η «Λευκή Ανδαλουσία» στο σύνολό της μπορεί να είναι ικανοποιημένη από την τρέχουσα σεζόν. Κρίμα βέβαια που αποκλείστηκε από το κύπελλο, χάνοντας το ντέρμπι από την Μπέτις, εκεί, λόγω της αναταραχής των οπαδών, έπρεπε να τελειώσει τη συνάντηση αργότερα από το προγραμματισμένο. Ναι, οι Ισπανοί κατάφεραν να αποκλειστούν από το Champions League μετά τη φάση των ομίλων και από έναν αρκετά απλό όμιλο. Αλλά από την άλλη, προσγειώθηκαν σε ένα λιγότερο βαθμολογημένο, αλλά «δικό» τους τουρνουά, το Γιουρόπα Λιγκ, στο οποίο κέρδιζαν συχνά, μεταξύ άλλων υπό τον Λοπετέγκι. Επιπλέον, η Ρεάλ Μαδρίτης βγήκε πολύ μπροστά στην Πριμέρα Ντιβισιόν και μπορούν να εστιάσουν στους αγώνες  στη διεθνή αρένα. Η αρχή ήταν σίγουρη: η Ντιναμό Ζάγκρεμπ κερδήθηκε 3-1 εντός έδρας στους 32, μετά ελάχιστα έχασαν εκτός έδρας.

Η Γουέστ Χαμ έχασε σταδιακά τη δυναμική

Τα «σφυριά», υπό τον David Moyes, μετατράπηκαν εντελώς απροσδόκητα από μαχητές για την επιβίωση (αυτό ήταν το επίπεδο στο οποίο βρισκόταν η ομάδα όταν την πήρε ο Σκωτσέζος πριν από μερικά χρόνια) σε διεκδικητές του top-4, δηλαδή θέσης στο Champions League. Τυπικά, υπάρχουν ακόμα καλές πιθανότητες να επιτευχθεί αυτό, αλλά φαίνεται ότι εκεί χάνεται η δυναμική. Υπάρχουν πολλοί διεκδικητές, με επικεφαλής τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την Άρσεναλ και την Τότεναμ. Φαίνεται ότι η ασταθής ομάδα του Λονδίνου δεν λάμπει πραγματικά εκεί. Η Γουέστ Χαμ αποκλείστηκε και από το κύπελλο, καθώς ηττήθηκε από τη Σαουθάμπτον την περασμένη εβδομάδα. Γιατί να μην αγωνιστούν για τρόπαιο στη διεθνή σκηνή τότε; Εκεί, στη φάση των ομίλων, οι Βρετανοί κέρδισαν τον όμιλο και μάλιστα νωρίτερα. Έτσι ο Yarmolenko και η παρέα μπαίνουν στον αγώνα των πλέι οφ μόλις τώρα.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Γουέστ Χαμ σχεδόν δεν έφτανε ποτέ στην ευρωπαϊκή διοργάνωση πριν, με λίγες εξαιρέσεις, αλλά όλα κατέληγαν σε γρήγορο υποβιβασμό. Αυτή θα είναι η πρώτη συνάντηση με τους Ισπανούς.

Πρόβλεψη

Η Σεβίλλη είναι πιο έμπειρη και τώρα παίζει εντός έδρας, πρέπει να δημιουργήσει ένα απόθεμα για τη συνολική επιτυχία. Ποντάρουμε στη νίκη της «Λευκής Ανδαλουσίας» (απόδοση 2,02).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *