The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σεβίλλη εναντίον Βαλένθια: προγνωστικά για στοίχημα

Севилья-Валенсия-22.09

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021, 8:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν

Σας παρουσιάζουμε την πρόβλεψη για τον αγώνα Σεβίλλη – Βαλένθια, οι αντίπαλοι θα παίξουν στον έκτο γύρο της Πριμέρα Ντιβισιόν.

Η Σεβίλλη αποφεύγει ήττες προς το παρόν

Η Λευκή Ανδαλουσία κατάφερε να πραγματοποιήσει τέσσερις συναντήσεις στην τρέχουσα Πριμέρα Ντιβισιόν, σημειώνοντας δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Αν πάρετε όλα τα τουρνουά, η Σεβίλλη έχει να κερδίσει πλέον τρία συνεχόμενα ματς. Στον τελευταίο γύρο η ομάδα έπαιξε ισοπαλία εκτός έδρας με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, όπου ο αντίπαλος δεν σκόραρε το πέναλτι κιόλας. Επίσης δεν είναι ο πιο επιτυχημένος αγώνας του Champions League εντός έδρας με τη Σάλτσμπουργκ – 1:1, όπου ο αντίπαλος δεν πέτυχε δύο πέναλτι και η Σεβίλλη πέρασε σχεδόν όλο το δεύτερο ημίχρονο στη μειονότητα. Δεν μπορεί να ειπωθεί ότι η ομάδα βρίσκεται στη βέλτιστη φόρμα, αλλά η απουσία απωλειών προσωπικού είναι ενθαρρυντική.

Οι «νυχτερίδες» φαίνονται καλές

Η Βαλένθια ξεκίνησε υπέροχα τη σεζόν με 10 βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια. Η τελευταία συνάντηση εντός έδρας με τη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν μια σοβαρή δοκιμασία. Οι «νυχτερίδες» άνοιξαν το σκορ στα μέσα του δεύτερου ημιχρόνου και ήταν κοντά στη νίκη, όλα ανατράπηκαν στο τέλος της συνάντησης, οι Μαδριλένιοι σκόραραν στο 86ο και 88ο λεπτό, κερδίζοντας 2:1. Η ήττα για τη Βαλένθια είναι προσβλητική, ωστόσο, το θετικό είναι ότι η ομάδα είναι πλέον σε θέση να αντέξει τους κορυφαίους συλλόγους. Οι τραυματισμοί δεν θα επιτρέψουν σε τέσσερεις παίκτες να βγουν στο γήπεδο.

Προσωπικές συναντήσεις

Τον τελευταίο καιρό το πλεονέκτημα στις προσωπικές αναμετρήσεις βρίσκεται στο πλευρό της Σεβίλλης. Οι σύλλογοι συναντήθηκαν τρεις φορές την περασμένη σεζόν, η Βαλένθια έχασε και τους δύο αγώνες στο πρωτάθλημα με το ίδιο σκορ 0:1 και στο εθνικό κύπελλο έχασε συνολικά 0:3.

Πρόβλεψη

Στα χαρτιά, οι γηπεδούχοι είναι τα φαβορί της επικείμενης μάχης, αλλά η Βαλένθια είναι πλέον σε καλή κατάσταση και είναι σε θέση να πάρει βαθμούς από τον αντίπαλο. Περιμένουμε ενδιαφέρον ποδόσφαιρο με αντεπιθέσεις, ένας τέτοιος αγώνας μπορεί να τελειώσει με οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Θεωρούμε ελκυστικό το στοίχημα στο over 2,5 με απόδοση 2,15.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *