The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σεβίλλη εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

Sevilla-AtleticoMadrid-23.01

Κύπελλο Ισπανίας – Προημιτελικό  – Φάση 2 από 2

Στάδιο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν, Σεβίλλη

Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018, 10:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την ερχόμενη Τρίτη στο πλαίσιο του δεύτερου αγώνα των προημιτελικών του Copa del Rey η Σεβίλλη θα φιλοξενεί την Ατλέτικο Μαδρίτη εντός έδρας της. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες των στοιχημάτων είναι στο πλευρό των μελλοντικών φιλοξενουμένων, οι οποίοι για να προκριθούν στα ημιτελικά του δεύτερου μεγαλύτερου τουρνουά του ισπανικού ποδοσφαίρου θα πρέπει μόνο να κερδίσουν. Με τη σειρά της η Σεβίλλη θα αρκεστεί ακόμη και με την ελάχιστη ήττα 0:1, αλλά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η ενδεκάδα του Μοντέλα στην έδρα της θα παίξει αποκλειστικά για τη νίκη.

Μετράει μόνο τις νίκες

Με το Μοντέλα η Σεβίλλη δεν ξεκίνησε πολύ καλά: κατάφερε να νικήσει την Καντίθ στο Κύπελλο, αλλά έχασε από την Μπέτις στο ντέρμπι και από την Αλαβές. Στον τελευταίο γύρο η Σεβίλλη φαινόταν πολύ καλά εκτός έδρας στον αγώνα κατά της Εσπανιόλ, καταφέρνοντας να νικήσει τον αντίπαλο με σκορ 3:0, ενώ πριν από αυτό νίκησε την Ατλέτικο εκτός έδρας 2:1.

Το κύπελλο έχει σημασία

Για την Ατλέτικο το Κύπελλο Ισπανίας έχει μεγάλη σημασία, επειδή οι «στρωματάδες» ήδη έχουν αποκλειστεί από το Τσάμπιονς Λιγκ και στην Πριμέρα είναι εξαιρετικά δύσκολα να αγωνίζεται με την Μπάρτσα. Αλλά σε ένα μεμονωμένο αγώνα η Ατλέτικο Μαδρίτης μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε, ακόμα και τους Καταλανούς. Αλλά για να φτάσει στους ημιτελικούς του Κυπέλλου της Ισπανίας, η Ατλέτικο πρέπει στη Σεβίλλη να σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ και ταυτόχρονα να κερδίσει. Στην Πριμέρα η Ατλέτικο έπαιξε 11 παιχνίδια εκτός έδρας, όπου έχει κατάφερε να κερδίσει επτά φορές και σκόραρε 18 γκολ.

Πρόβλεψη

Η Σεβίλλη παίζει πολύ καλά εντός έδρας, αλλά δεν γυρίζει η γλώσσα να ονομάσω την αμυντική γραμμή της ιδανική. Η Ατλέτικο παίζει εξαιρετικά εκτός έδρας, σκοράρει κατά μέσο όρο 1,6 γκολ ανά παιχνίδι. Σε αυτό το ζευγάρι μπορείτε να δοκιμάσετε να στοιχηματίσετε στο προσωπικό σύνολο των φιλοξενουμένων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: προσωπικό σύνολο της Ατλέτικο Μαδρίτης πάνω 1,0 με απόδοση 1,49.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *