The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σεβίλλη εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

Севилья-Атлетико-04.04

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Κυριακή, 4 Απριλίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν

Η περιοδεία της La Liga θα ολοκληρωθεί μόνο τη Δευτέρα. Ωστόσο, η κεντρική συνάντηση στην Πριμέρα Ντιβισιόν θα διεξαχθεί την «προνομιακή ώρα»: την Κυριακή το βράδυ η Σεβίλλη θα φιλοξενήσει τον αρχηγό Ατλέτικο Μαδρίτης. Θα χαρίσει η Λευκή Ανδαλουσία την ελπίδα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα να κάνουν πιο αιχμηρό τον αγώνα για το τίτλο στο πρωτάθλημα; Ή οι «στρωματάδες» θα είναι ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο;

Η Σεβίλλη μπορεί να τελειώνει χαλαρά αυτή τη σεζόν

Η «Λευκή Ανδαλουσία» υπό τον Γιουλέν Λοπετέγι  έφτασε σε ένα νέο επίπεδο. Επανέκτησε την κατάστασή 4ου συλλόγου της Ισπανίας και κατάφερε να κερδίσει ξανά το Europa League τον Αύγουστο. Τώρα δεν θα είναι σε θέση να ανταγωνιστείτε για το τρόπαιο. Σχεδόν παράλληλα οι «Nervionense» κατάφεραν να χάσουν το πλεονέκτημα των 2 γκολ έναντι της Μπαρτσελόνα στο κύπελλο και να αποκλειστούν από το Champions League ήδη στους 16, χωρίς να έχουν πραγματικά αγωνιστεί με την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Αλλά στην Πριμέρα Ντιβισιόν κατάφεραν να διατηρήσουν τη θέση. Αρχικά, οι Ρεάλ Σοσιεδάδ και Βιγιαρεάλ προσπάθησαν να ανταγωνιστούν για να περάσουν στο Champions League. Αλλά τώρα οι ανταγωνιστές είναι τουλάχιστον 10 βαθμούς πίσω. Έτσι μπορούν απλά να τελειώνουν τη σεζόν. Ή ο Λοπετέγι  θα προσπαθήσει να ανέβει ψηλότερα, στις τρεις πρώτες; Αλλά μέχρι τη Ρεάλ Μαδρίτης θέλει 5 βαθμούς, οι υπόλοιποι έφυγαν ακόμη περισσότερο.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έδωσε τα πάντα για να κερδίσει τον τίτλο του πρωταθλήματος

Οι «στρωματάδες» απροσδόκητα βρέθηκαν ηγέτες της τρέχουσας χρονικής περιόδου. Και, φαίνεται, άρπαξαν αυτήν την ευκαιρία με όλη τους τη δύναμη, συνειδητοποιώντας πόσο μοναδική είναι. Εξαιτίας αυτού, ο σύλλογος από τη Μαδρίτη αποκλείστηκε από το κύπελλο πολύ νωρίς, και στο Champions League δεν έβγαλε το καλύτερο εαυτό του, συμπεριλαμβανομένων των αγώνων εναντίον της Τσέλσι στους 16. Αλλά οι δυνάμεις μπορεί να μην είναι αρκετές. Ο Luis Suarez κατέβασε ρυθμούς στην απόδοση, και γενικά η ομάδα άρχισε να ξεψυχά προς το τέλος του χειμώνα. Υπήρξε ήττα από τη Λεβάντε, και γενικά, από τους 9 τελευταίους αγώνες της Πριμέρα μόνο 4 κατάφεραν να κερδίσουν. Στον τελευταίο γύρο μόνο λόγω του μοναδικού γκολ του Luis Suarez στο 2ο ημίχρονο, ο αρχηγός της La Liga πίεσε την Αλάβες, η οποία βρίσκεται στην προτελευταία θέση. Η διαφορά από την Μπαρτσελόνα μειώθηκε έως 4 βαθμούς. Η παύση ήταν σαφώς απαραίτητη για τους Cholo-Tim, αλλά ήταν χρήσιμη;

Προηγούμενοι αγώνες

Προς το παρόν η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν έχει χάσει 6 συνεχόμενες συναντήσεις. Αλλά μόνο στο τρέχον Temporad οι «στρωματάδες» κατάφεραν επιτέλους να κερδίσουν, μετά από σερί 4 ισοπαλιών.

Πρόβλεψη

Η Σεβίλλη είναι πιθανό να φύγει στην άμυνα, δεν έχει ιδιαίτερο νόημα να παίζει για να κερδίσει. Αλλά η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει επίσης ρεαλιστικό στυλ. Προτείνεται το στοίχημα «under 2,5» (απόδοση 1.6).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *