The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σεβίλλη εναντίον Αλαβές: πρόβλεψη για τον αγώνα

006-Sevilla-DeportivoAlavés-04.04

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Πέμπτη, 4 Απριλίου 2019, 8:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν, Σεβίλλη

Την Πέμπτη 4 Απριλίου η Σεβίλλη θα φιλοξενήσει έναν από τους αγώνες του 30ου γύρου του πρωταθλήματος της Ισπανίας, όπου θα συναντηθούν ο τοπικός ομώνυμος ποδοσφαιρικός σύλλογος (Σεβίλλη) και η Αλάβας. Στο πλαίσιο του πρώτου γύρου αυτές οι ομάδες έπαιξαν αγωνιστική ισοπαλία (1:1), οπότε ο δεύτερος αγώνας υπόσχεται να είναι «καυτός». Γι’ αυτό σας προτείνουμε να διαβάσετε την πλήρη πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα.

Πάρα πολλές αστοχίες

Αυτή τη στιγμή η Σεβίλλη είναι μόνο στη 7η θέση του πρωταθλήματος Ισπανίας, ενώ πριν από μερικούς μήνες η ομάδα αγωνιζόταν ενεργά για το ασήμι του πρωταθλήματος. Ωστόσο, οι συνεχείς αστοχίες του χειμώνα οδήγησαν την ομάδα εκτός ζώνης Ευρωπαϊκών Κυπέλλων.  Αν πάρουμε την τρέχουσα κατάσταση, για την ενδεκάδα του Joaquín Caparrós (ο νέος προπονητής) τίποτα δεν έχει αλλάξει – μόνο 2 νίκες στους τελευταίους 7 αγώνες. Ωστόσο εντός έδρας η ομάδα κερδίζει βαθμούς πιο συχνά, καθώς και σκοράρει ως επί το πλείστον από 2 γκολ.

«Λευκή» ρίγα τελείωσε

Την ίδια στιγμή η Αλαβές ανέβηκε με τρόπο ανεξήγητο στην 5η θέση του τουρνουά και τελικά θα μπορούσε να αγωνιστεί για τη θέση στο Champions League (για την 4η θέση). Τώρα στο ενεργητικό της ενδεκάδας του Abelardo υπάρχουν 44 μονάδες, αν και η ομάδα έχασε 9 φορές σε 29 γύρους. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από το διάλειμμα για τους αγώνες των εθνικών ομάδων η ομάδα έδωσε μια εκπληκτική σειρά από 6 αγώνες: 3 νίκες και 3 ισοπαλίες. Αλλά μετά το διάλειμμα η ομάδα απογοητεύει: ήττα από την Ατλέτικο με σκορ 0:4.

Πρόβλεψη

Η Σεβίλλη στο σύνολό της φαίνεται πολύ πιο ισχυρή από την Αλαβές, αν και οι ομάδες έχουν διαφορετική κατάσταση στην κατάταξη. Απλώς εντός έδρας οι Σεβιλλιανοί είναι πολύ καλοί και η Αλαβές απλά δεν είναι έτοιμη για σκληρή μάχη. Οπότε δεν υπάρχει τίποτα για βαθιά σκέψη εδώ, οι γηπεδούχοι πρέπει με ευκολία να κερδίσουν τους τρεις βαθμούς… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: νίκη της Σεβίλλη με απόδοση 1,52.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *