The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σεβίλλη εναντίον Αθλέτικ Μπιλπμάο: πρόβλεψη για τον αγώνα

004-Sevilla-AthleticBilbao-18.05

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Στάδιο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν, Σεβίλλη

Σάββατο, 18 Μαΐου 2019, 5:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το Σάββατο η Σεβίλλη θα φιλοξενεί τον αγώνα του τριακοστού όγδοου γύρου της La Liga, όπου θα παίξουν οι γείτονες στη ζώνη του Europa League, για τους οποίους η σεζόν ήταν εντελώς διαφορετική.

Σεβίλλη

Το πρώτο τρίτο του πρωταθλήματος η Σεβίλλη κράτησε κοντά στους ηγέτες, αλλά για όλη την απόσταση δεν της  έφτασαν οι δυνάμεις. Ως αποτέλεσμα, η τρέχουσα έκτη θέση, η διαφορά τερμάτων είναι 60:47 και πενήντα έξι βαθμοί στο ενεργητικό. Τον τελευταίο μήνα οι Ανδαλουσιανοί κατάφεραν να νικήσουν μόνο τη Ράγιο Βαγιεκάνο (5:0). Σε άλλες περιπτώσεις σημειώθηκαν ισοπαλία 1:1 με την Ατλέτικο Μαδρίτης, ήττες 0:3 από τη Λεγανές, 0:1 από τη Ζιρόνα και 0:3 από τη Χετάφε.

Αθλέτικ Μπιλπμάο

Ενώ η Αθλέτικ Μπιλπμάο αντιθέτως, ξεκίνησε πολύ αδύναμα, αλλά πιο κοντά στο τέλος του πρωταθλήματος, κέρδισε την έβδομη θέση με 53 βαθμούς στο ενεργητικό και τη διαφορά τερμάτων 41:43. Την παραμονή τα «λιοντάρια» νίκησαν 3:1 τη Θέλτα Βίγκο και 1:0 τη Λεγανές, έπαιξαν ισοπαλία 1:1 με την Αλαβές, και επίσης υπέστη ήττα 0:1 από τη Βαγιαδολίδ και 0:3 από τη Ρεάλ.

Πρόβλεψη

Σύμφωνα με τους ειδικούς, ο παράγοντας της έδρας πρέπει να βοηθήσει τη Σεβίλλη να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα με θετική διάθεση. Και επειδή ο αντίπαλός της είναι πολύ αδύναμος εκτός έδρας, το σενάριο αυτό φαίνεται απολύτως ρεαλιστικό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Σεβίλλη με απόδοση 1,85.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *