The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σεβίλλη εναντίον Αθλέτικ Μπιλμπάο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Севилья-Атлетик-03.05

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Δευτέρα, 3 Μαΐου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν

Αγώνας του 34ου γύρου έχει προγραμματιστεί για Δευτέρα στην Πριμέρα Ντιβισιόν, προσφέρουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Σεβίλλη – Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Η Σεβίλλη έγινε υποψήφιος για τίτλο στο πρωτάθλημα

Ενώ η Ατλέτικο, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπατσελόνα αγωνίστηκαν για το τίτλο στο πρωτάθλημα, χάνοντας ενεργά βαθμούς, η Σεβίλλη σημείωσε πέντε συνεχόμενες νίκες, πλησιάζοντας τους ηγέτες. Τώρα η διαφορά από την πρώτη θέση είναι 6 βαθμοί, αλλά η Ατλέτικο έχει ήδη παίξει τον πρώτο της αγώνα στον 34ο γύρο. Η Λευκή Ανδαλουσία έχει ήδη εγγυηθεί το εισιτήριο για το Champions League, τώρα η ομάδα θα προσπαθήσει να παρέμβει στον αγώνα για τον τίτλο, ο οποίος θα είναι δύσκολος, δεδομένης της κατάστασης των ανταγωνιστών. Ο Λοπετέγκι δεν θα μπορεί να βασιστεί σε δύο παίκτες στην επερχόμενη συνάντηση λόγω τραυματισμών.

Οι Βάσκοι έχουν χαμηλές πιθανότητες για ευρωπαϊκά κύπελλα

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο είχε πολλές ευκαιρίες να κερδίσει τρόπαιο αυτή τη σεζόν, ο σύλλογος κέρδισε κιόλας και το Ισπανικό Κύπελλο, αλλά έχασε δύο τελικούς εθνικού κυπέλλου. Δεν έμειναν δυνάμεις στους Βάσκους για το πρωτάθλημα, εδώ είναι μόνο δέκατοι, πίσω από την πρώτη τετράδα επτά βαθμούς. Στον τελευταίο γύρο η Αθλέτικ Μπιλμπάο σημείωσε ισοπαλία με τη Βαγιαδολίδ – 2:2. Οι τραυματισμοί δεν θα επιτρέψουν σε πέντε παίκτες να παίξουν στη επερχόμενη συνάντηση. Οι Βάσκοι έχουν να χάσουν επτά συνεχόμενους αγώνες στο πρωτάθλημα, αλλά σε έξι από αυτούς έχουν σημειώσει ισοπαλία.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο η Σεβίλλη κατάφερε να σκοράρει πρώιμο γκολ, αλλά η Αθλέτικ Μπιλμπάο γύρισε τα πάντα τα τελευταία 15 λεπτά του παιχνιδιού, αρπάζοντας τη νίκη με σκορ 2:1, και τα δύο γκολ της ομάδας των Βάσκων σημειώθηκαν από τους παίκτες που βγήκαν σε αλλαγή.

Πρόβλεψη

Ακόμα και απουσία κινήτρων η Αθλέτικ Μπιλμπάο παραμένει ένας πολύ επικίνδυνος αντίπαλος, εκτός αυτού, οι Βάσκοι έχουν να χάσουν στο πρωτάθλημα πολύ καιρό. Συμφωνούμε με την κατάσταση του φαβορί της Σεβίλλης, τελικά, η ομάδα μπορεί να παρέμβει στον αγώνα για το τίτλο στο πρωτάθλημα, μια τέτοια ευκαιρία για τον σύλλογο είναι εξαιρετικά σπάνια. Ας ρισκάρουμε να ποστάρουμε στη ξεκάθαρη νίκη της γηπεδούχου ομάδας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Σεβίλλη με απόδοση 1,64.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *