The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σεβίλλη εναντίον Έιμπαρ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Севилья-Эйбар-06.07b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020, 11:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Εστάδιο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν

Το σεμνό πρόγραμμα ποδοσφαίρου της Δευτέρας στην Πριμέρα Ντιβισιόν της Ισπανίας θα κλείσει ο αγώνας μεταξύ Σεβίλλης και Έιμπαρ. Το φαβορί είναι προφανές, αλλά αν είναι τόσο εύκολο για τους γηπεδούχους να κερδίσουν στο Εστάδιο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν; Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στην τρέχουσα φόρμα των συλλόγων και να κάνουμε μια αποκλειστική ανάλυση και προγνωστικά για το σημαντικό αγώνα στις 6 Ιουλίου 2020.

Η Σεβίλλη μπορεί να πληρώσει τον ρεαλισμό της

Η «Λευκή Ανδαλουσία» έχει γενικά μια πολύ άξια, δυνατή σεζόν. Σε 33 αγώνες της La Liga έχασε μόνο 6 φορές και βρίσκεται σταθερά στην πρώτη τετράδα. Ωστόσο, ο Γιούλεν Λοπετέγι  συμφωνεί πολύ εύκολα να μοιράζεται βαθμούς: η ομάδα ήδη σημείωσε 15 ισοπαλίες. Ιδιαίτερα συχνά το ειρηνικό αποτέλεσμα καταγράφηκε το καλοκαίρι: έχοντας κερδίσει το ντέρμπι εναντίον της Μπέτις, η Σεβίλλη σημείωσε 4 συνεχόμενους αντιπάλους ισοπαλία. Έτσι, παρά την παρατεταμένη σειρά χωρίς ήττες (η τελευταία ήταν ακόμα στις 9 Φεβρουαρίου), υπήρχε ο κίνδυνος να χάσει τη θέση στη ζώνη του Champions League. Ίσως αυτό ήταν το κίνητρο της ομάδας. Στις 30 Ιουνίου η Σεβίλλη επιτέλους κέρδισε συντριπτικά. Σημείωσε 3 αναπάντητα γκολ στην Λεγάνες εκτός έδρας, ενώ ο Oliver Torres σημείωσε διπλό ήδη στο 35ο λεπτό. Όμως, η Βιγιαρεάλ είναι πολύ κοντά, καθώς η Χετάφε και η Ρεάλ Σοσιεδάδ περιμένουν πώς και πώς αποτυχία της Σεβίλλης.

Η Έιμπαρ έχει χαλαρώσει και ίσως πολύ νωρίς

Η ομάδα δε διεκδικούσε ποτέ τίποτα σημαντικό. Αυτός ο σύλλογος αγωνίζεται συνεχώς για επιβίωση στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Και πάντα υπό τον Jose Luis Mendilibar αυτό γίνεται με επιτυχία. Αυτό το πρωτάθλημα δεν ήταν εύκολο, και όταν, μετά την επανάληψή του, χάθηκε ο 5ος αγώνας από τους τελευταίους 6, η ηγεσία άρχισε να τρομάζει για το μέλλον του συλλόγου. Αλλά κατάφεραν και πάλι να ανεβάσουν ρυθμούς τη σωστή στιγμή. Η Έιμπαρ κατάφερε να μην χάσει από τόσο σοβαρούς αντιπάλους όπως οι Αθλέτικ και Χετάφε, και στη συνέχεια νίκησε κιόλας τη Βαλένθια και τη Γρανάδα. Μετά από αυτό, παρά την οριακή 17η θέση, συσσωρεύτηκε ένα σοβαρό κενό από τους τρεις αουτσάιντερ. Ίσως η συνειδητοποίηση ότι υπάρχει ένα τέτοιο χάντικαπ εμπόδισε να αγωνιστεί για βαθμούς εντός έδρας με την Οσασούνα, η  Έιμπαρ έχασε την Πέμπτη 0:2.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Έιμπαρ τα τελευταία χρόνια έχει γίνει άβολος αντίπαλος για τη Σεβίλλη. Από τους 4 αγώνες της περιοδείας 2018-2019, οι «Οπλουργοί» κέρδισαν 2, ενώ  η «Λευκή Ανδαλουσία» γιόρτασε τη νίκη μόνο τον Σεπτέμβριο του προηγούμενου έτους.

Πρόβλεψη

Η Σεβίλλη σε τέτοιους αγώνες είναι απλώς υποχρεωμένη να κερδίσει το μέγιστο για να αποδείξει το δικαίωμά της να επιστρέψει στο Champions League. Προσβλέπουμε μια σίγουρη νίκη στην απόδοση της γηπεδούχου ομάδας (συντελεστής 1,83). Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Σεβίλλη με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,83.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *