The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαχτιόρ (Σολιχόρσκ) εναντίον Χιμπέρνιανς: πρόβλεψη για τον αγώνα

003-ShakhtyorSoligorsk-Hibernians-11.07

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ – Πρώτος προκριματικός γύρος – Φάση 1 από 2

Stroitel Stadium, Σολιχόρσκ, Λευκορωσία

Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Πέμπτη βράδυ, 11 Ιουλίου, στη λευκορωσική πόλη Σολιχόρσκ, θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας της αναμέτρησης των 16 του προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ μεταξύ τοπικής Σαχτιόρ Σολιχόρσκ και Χιμπέρνιανς της Μάλτας. Αυτές οι ομάδες είναι πολύ διαφορετικού επιπέδου, ωστόσο, τυχαίνουν και θαύματα σε τέτοια ζευγάρια. Επομένως, συνιστούμε να διαβάσετε πλήρώς την πρόβλεψη για τον αγώνα Σαχτιόρ – Χιμπέρνιανς.

Ήρθε η περίοδος επιτυχιών

Αυτή τη στιγμή η Σαχτιόρ Σολιχόρσκ φαίνεται καλή, επειδή η ομάδα έχει αρχίσει να κερδίζει και πάλι. Όχι πολύ καιρό πριν (στα μέσα του Ιουλίου) οι παίκτες του Σεργκέι Τασούεφ έχουν κάνει δύο λάθη στη σειρά, παρόλο που αντιτάχθηκαν από τους ηγέτες του πρωταθλήματος – Ντιναμό Μπρεστ και BATE. Ωστόσο, τώρα η ομάδα έχει ήδη ισιώσει το παιχνίδι της και κέρδισε τους 3 τελευταίους αγώνες. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι οι «ανθρακωρύχοι» παίζουν πολύ πιο ισχυρά εντός έδρας: σκοράρουν πολύ και σχεδόν ποτέ δεν σκοντάφτουν. Τι άλλο να πούμε, στα δέκα εντός έδρας παιχνίδια της σεζόν η Σαχτιόρ κέρδισε 8 φορές, έπαιξε μία ισοπαλία με την Ντιναμό Μπρεστ (0:0) και έχασε από την Energetic-BGU (3:4).

Δεν υπήρχε καθόλου προετοιμασία για την σεζόν

Ταυτόχρονα, οι παίκτες της Χιμπέρνιανς έρχονται για προκριματικά εντελώς απροετοίμαστοι, επειδή το πρωτάθλημα της Μάλτας δεν έχει ξεκινήσει ακόμα. Η προετοιμασία για την σεζόν της ενδεκάδας του Stefano Sanderro ήταν κάπως τσαλακωμένη και θαμπή. Πώς αλλιώς να ονομαστεί το γεγονός ότι ο σύλλογος δεν έπαιξε ούτε ένα φιλικό αγώνα; Θα πρέπει επίσης να υπενθυμίσουμε ότι στο τέλος της περασμένης σεζόν τα «παγώνια» φαίνονταν πολύ αδύναμα και έχασαν δύο σημαντικούς αγώνες. Εξαιτίας αυτού, η Χιμπέρνιανς δεν κέρδισε απολύτως τίποτα την περασμένη σεζόν…

Πρόβλεψη

Σαχτιόρ Σολιχόρσκ είναι σε άριστη κατάσταση και το παιχνίδι της ομάδας έχει βελτιωθεί. Εντός έδρας, οι «ανθρακωρύχοι» προκαλούν τρελή αίσθηση, έτσι και αυτή τη φορά πρέπει να «σκίσουν» τους αντιπάλους τους. Ενώ η Χιμπέρνιανς είναι σαφώς ασθενέστερη, καθώς μπαίνει στον αγώνα χωρίς αγωνιστική πρακτική. Υπάρχει κίνδυνος ήττας, ειδικά δεδομένου ότι η ομάδα χάνει τόσο πολύ… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Σαχτιόρ (Σολιχόρσκ) με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,57.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *