The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ εναντίον Σλάβια Μόζιρ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

ШахтерСолигорск-Ислочь-03.05b

Πρωτάθλημα Λευκορωσίας

Στάδιο Στροΐτελ

Σάββατο, 16 Μαΐου 2020

Στις 16 Μαΐου η Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ θα πραγματοποιήσει τον αγώνα της στον ένατο γύρο του πρωταθλήματος, η ομάδα θα φιλοξενεί τη Σλάβια Μόζιρ. Έχουμε ετοιμάσει την πρόβλεψή μας για αυτήν την εκδήλωση.

Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ κερδίζει ‘έδαφος σταδιακά

Όταν η ηγεσία της Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ προσκάλεσε τον Γιούρι Βερνίντουμπ στη θέση του προπονητή, κατέστη σαφές ότι ο σύλλογος είχε τους υψηλότερους στόχους. Προς το παρόν ο νέος τεχνικός δεν πετυχαίνει τα πάντα, οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν τι ζητάνε από αυτούς. Όμως η ομάδα παίζει πολύ καλά στην άμυνα, δέχτηκε μόνο τρία γκολ. Απομένει να είναι πιο εφευρετικοί στην επίθεση, υπάρχουν ακόμα προβλήματα με αυτό. Οι παίκτες από το Σολιγκόρσκ είναι έβδομοι στην κατάταξη, η διαφορά πίσω από τους ηγέτες είναι μόνο 4 βαθμοί. Η ομάδα έχει να χάσει σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια, έχοντας κερδίσει 7 βαθμούς κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Φέτος η Σαχτιόρ δε θα αρκεστεί με την πρόκριση στις τρεις πρώτες.

Απρόβλεπτοι Σλάβοι

Η Σλάβια Μόζιρ είναι μια από τις πιο απρόβλεπτες ομάδες έναρξης του πρωταθλήματος. Η ομάδα ήταν κοντά στους τελικούς του εθνικού κυπέλλου, αλλά έχασε από την ΜΠΑΤΕ. Στο πρωτάθλημα ο σύλλογος βρίσκεται στην ένατη θέση, έχοντας στο ενεργητικό 11 βαθμούς. Οι Σλάβοι χάνουν πολύ. Θα είναι άβολο για τη Σλάβια να παίζει με τον αντίπαλο όπως Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ, λόγω του στυλ του παιχνιδιού. Δεν πρέπει να περιμένετε καμία σημαντική ανακάλυψη από την ομάδα, είναι μια τυπική μεσαία ομάδα της Λευκορωσίας.

Προσωπικές συναντήσεις

Η Σαχτιόρ κυριαρχεί σε προσωπικές αναμετρήσεις, έχει κερδίσει πέντε τελευταίες συναντήσεις τους. Την περασμένη σεζόν οι «ανθρακωρύχοι» γιόρτασαν νίκη εντός έδρας με σκορ 5:1 και εκτός έδρας 1:0.

Πρόβλεψη

Η Σαχτιόρ είναι ξεκάθαρο φαβορί του επερχόμενου αγώνα και η απόδοση στους γηπεδούχους μειώνεται σταδιακά. Το στοίχημα στην καθαρή νίκη των γηπεδούχων δεν έχει πλέον νόημα, οπότε πρέπει να σκεφτείτε άλλες επιλογές. Αν και οι «ανθρακωρύχοι» δεν παίζουν πάντα καλά στην επίθεση, εδώ έχει να αντιμετωπίσει αντίπαλος που δεν έχει την καλύτερη άμυνα. Προτείνουμε να ποντάρετε στο ατομικό σύνολο της Σαχτιόρ είναι πάνω από 1,5 γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: το σύνολο της Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ είναι πάνω από 1,5 με απόδοση 1,57.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *