The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ εναντίον Ντιναμό Μπρεστ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

ШахтерСолигорск-ДинамоБрест-29.04b

Κύπελλο Λευκορωσίας

Τετάρτη, 29 Απριλίου 2020, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stroitel Stadium

Η ποδοσφαιρική σεζόν στη Λευκορωσία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, παρά το γεγονός ότι η εξάπλωση του κοροναϊού αυξάνεται. Στις 29 Απριλίου θα διεξαχθεί το δεύτερο παιχνίδι των ημιτελικών του εθνικού κυπέλλου. Οι ειδικοί μας ετοίμασαν την πρόβλεψή τους για τον αγώνα Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ εναντίον Ντιναμό Μπρεστ.

Οι «ανθρακωρύχοι» έχουν ελάχιστες πιθανότητες

Στον τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος οι «ανθρακωρύχοι» έπαιξαν τον καλύτερο τους αγώνα της σεζόν. Η ομάδα έπαιξε με αυτοπεποίθηση στην άμυνα και χρησιμοποίησε τις πιθανότητές της στην επίθεση. Αυτό είναι το παιχνίδι που προσπαθεί να στήσει ο Γιούρι Βερνίντουμπ. Η θέση στην κατάταξη έχει βελτιωθεί, αλλά με τους ηγέτες έχουν ακόμα 5 βαθμούς διαφορά. Η Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ είναι ο σημερινός κάτοχος του εθνικού κυπέλλου, αλλά για να προκριθεί στον τελικό, ο σύλλογος πρέπει να κάνει ένα μίνι-κατόρθωμα. Πρέπει σίγουρα να δοκιμάσει, γιατί ο αντίπαλος είναι τώρα πολύ ευάλωτος.

Η Ντιναμό έχει σοβαρή κρίση

Η Ντιναμό Μπρεστ πήρε το Σούπερ Καπ της Λευκορωσίας αυτή τη σεζόν, αυτή η επιτυχία είναι η μοναδική μέχρι στιγμής. Η ομάδα παίζει πολύ άσχημα στο πρωτάθλημα, έχοντας κερδίσει μόνο 7 βαθμούς σε έξι αγώνες. Εξαιτίας αυτού, η σημερινή πρωταθλήτρια βρίσκεται στο δεύτερο μισό της κατάταξης. Τα προβλήματα είναι προφανή, δεν υπάρχει αγωνιστική πειθαρχία, οι παίκτες δημιουργούν την εμφάνιση της δραστηριότητας, ενώ στη μικρή περιοχή δρουν πολύ απλά. Ο σύλλογος έχασε τα δύο τελευταία πρωταθλήματα, χωρίς καν να μπορεί να σκοράρει. Πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου της Λευκορωσίας θα είναι τουλάχιστον λίγο φως στο τέλος της σήραγγας.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι πιθανότατα έχουν ήδη βαρεθεί ο ένας στον άλλον, καθώς συναντήθηκαν τρεις φορές αυτή τη σεζόν. Είναι ενδιαφέρον ότι και οι τρεις αγώνες έληξαν με σκορ 2:0. Η Ντιναμό κέρδισε στο Σούπερ Καπ, ο σύλλογος από το Μπρεστ ήταν και πάλι ισχυρότερος στο πρώτο παιχνίδι του ημιτελικού. Ο τελευταίος αγώνας πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, στο πλαίσιο του έκτου γύρου του πρωταθλήματος, όπου η Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ κέρδισε εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

Το αποτέλεσμα της πρώτης συνάντησης αναγκάζει τη Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ να προχωρήσει μπροστά, και δεδομένου ότι δεν είναι καθόλου επιθετική ομάδα, θα είναι δύσκολο να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πιστεύουμε στους παίκτες του Γιούρι Βερνίντουμπ και ποντάρουμε στην ξεκάθαρη νίκη τους επί της πρωταθλήτριας, αλλά θα είναι πολύ δύσκολο να φτάσουν στον τελικό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ με απόδοση 1,98.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *