The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ εναντίον Νέμαν Γκρόντνο: Πρόβλεψη για τον αγώνα

ШахтерСолигорск-Неман-04.04b

Πρωτάθλημα Λευκορωσίας

Σάββατο, 4 Απριλίου 2020, 3:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stroitel Stadium

Κάθε γύρος του πρωταθλήματος της Λευκορωσίας πρέπει να αντιλαμβάνεται ως ένα είδος κατορθώματος. Εξάλλου, η χώρα συνεχίζει πεισματικά το πρωτάθλημά της, αν και οι οπαδοί επιμένουν στην αναστολή του. Ο ιστότοπός μας έχει ετοιμάσει την πρόβλεψη για τον αγώνα Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ εναντίον Νέμαν Γκρόντνο, που θα διεξαχθεί στις 4 Απριλίου.

Η Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ πρέπει να ανεβάσει τους ρυθμούς

Ο σύλλογος από το Σολιγκόρσκ την περασμένη σεζόν πήρε το χάλκινο μετάλλιο και το εθνικό κύπελλο. Το τρέχον πρωτάθλημα η ομάδα ξεκίνησε με ενοχλητική ήττα εντός έδρας από την Τορπέντο Ζοντίνο με σκορ 1:0. Στον δεύτερο γύρο ο σύλλογος κατάφερε να νικήσει την Gorodeya με σκορ 2:0. Ο Γιούρι Βερντιούμπ και οι παίκτες του έχουν πιθανώς υψηλά καθήκοντα αυτή τη σεζόν, είναι ακόμη δυνατή η επιβολή αγώνα για το τίτλο στο πρωτάθλημα. Δεδομένου ότι η BATE είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση, καθώς και η Ντιναμό Μπρεστ δεν εντυπωσιάζει, είναι δυνατό να επωφεληθούν από αυτήν την κατάσταση.

Η Νέμαν Γκρόντνο δεν έχει τίποτα να πιάσει

Η ομάδα από το Γκρόντνο δεν ξεχωρίζει με λαμπρό παιχνίδι, στον πρώτο γύρο η ομάδα δεν κατάφερε να διατηρήσει ισοπαλία με την Isloch εκτός έδρας, χάνοντας 1:0, αλλά στον δεύτερο γύρο υπήρξε νίκη εντός έδρας πάνω από τη Βίτεμπσκ 2:0. Πριν από λίγες μέρες οι οπαδοί του συλλόγου ξεχώρισαν, ζητώντας πρώτοι απ’ όλους τη διακοπή πρωταθλήματος λόγω του κοροναϊού και ως ένδειξη διαμαρτυρίας δεν θα επισκέπτονται τα παιχνίδια της Νέμαν Γκρόντνο. Τους συναδέλφους υποστήριξαν και οπαδοί πολλών άλλων συλλόγων πρωταθλήματος, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την καραντίνα.

Προσωπικές συναντήσεις

Τις τελευταίες σεζόν η Σαχτάρ δεν έχει κανένα πρόβλημα με τη Νέμαν Γκρόντνο, οι παίκτες του Σολιγκόρσκ έχουν κερδίσει τους τελευταίους τέσσερις αγώνες τους εναντίον του αντιπάλου. Την ίδια στιγμή ο σύλλογος από το Γκρόντνο δεν κατόρθωσε να σκοράρει ούτε μία φορά κατά τη διάρκεια αυτών των τεσσάρων συναντήσεων, και στο προηγούμενο πρωτάθλημα υπήρξαν εντελώς καταστροφικές ήττες: 3:0 και 6:0.

Πρόβλεψη

Η Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ είναι ξεκάθαρο φαβορί εδώ, αλλά δεν πρέπει να περιμένετε θεαματικό αγώνα, αφού οι φιλοξενούμενοι σίγουρα θα μαζευτούν γύρω από το τέρμα τους. Τα πιο λογικά στοιχήματα εδώ είναι στο σύνολο είναι κάτω ή νίκη των γηπεδούχων. Παρ’ όλα αυτά, προτιμούμε να ποντάρουμε στην επιτυχία της Σαχτάρ με χάντικαπ -1. Η ομάδα έχει υψηλά καθήκοντα, ενώ ο αντίπαλος στην τελευταία σεζόν ήταν βολικός. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,68.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *