The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαχτάρ Ντόνετσκ εναντίον Ρόμα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Шахтер-Рома-18.03b

Europa League – Γύρος των 16 – Φάση 2 από 2

Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2021, 7:55 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολυμπιακό Εθνικό Στάδιο Κιέβου

Στο Europa League την Πέμπτη θα διεξαχθούν οι αγώνες του γύρου των 16. Και, με τεράστια πιθανότητα αυτή θα είναι η τελευταία συνάντηση του διεθνούς επιπέδου για την Σαχτάρ Ντόνετσκ και για όλους τους εκπροσώπους της Ουκρανίας. Θα μπορέσουν οι «ανθρακωρύχοι» να επιτύχουν ένα θετικό αποτέλεσμα και τελικά να νικήσουν τη Ρόμα;

Σαχτάρ Ντόνετσκ δεν θα μπορέσει να επαναλάβει το αποτέλεσμα του περασμένου έτους

Οι «ανθρακωρύχοι» έφτασαν τότε στους ημιτελικούς του Europa League. Και, ειρωνικά, ηττήθηκαν επίσης από τους Ιταλούς – Ίντερ. Φαίνεται ότι από τότε η ομάδα έχει μεγαλώσει: το φθινόπωρο κέρδισε δύο φορές εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ με την ίδια την Ίντερ κατάφερε να σημειώσει δύο «ξηρούς» αγώνες. Αλλά φαίνεται ότι δεν υπάρχει υποκατάστατο του Ταράς Στεπανένκο. Χωρίς έναν βασικό αμυντικό παίκτη ο σύλλογος του Ντόνετσκ αντιμετώπισε προβλήματα στο κέντρο του γηπέδου ακόμη και με τη Μακάμπι στο δεύτερο παιχνίδι. Και εναντίον των πιο αξιοσέβαστων ιταλικών «λύκων» διαλύθηκε εντελώς. Προστέθηκε ανικανότητα στην επίθεση, όπου ο Μοράες είναι απλά αδύναμος, ενώ ο Μάρλος και ο Τάισον έχουν χάσει αισθητά την ταχύτητα. Ίσως ο Luis Castro να αποφασίσει για κάποιο είδος πειράματος; Αλλά δεν υπάρχει και μεγάλη επιλογή.

Η Ρόμα θα έχει κατά νου τον αγώνα της Κυριακής με τη Νάπολι

Οι τζιαλορόσι έδειξαν εξαιρετική απόδοση στο Europa League. Μετά τις νίκες επί της Μπράγκα, στην οποία εργάστηκε ο Paulo Fonseca, κατάφεραν να νικήσουν τους άλλους παίκτες του Πορτογάλου, τους «ανθρακωρύχους» Και αυτό παρά τον τραυματισμό του κορυφαίου ποδοσφαιριστή, Χένρικ Μκιταριάν. Επιπλέον, το σκορ 3-0 σημαίνει ουσιαστικά ότι το ζήτημα των προημιτελικών έχει αφαιρεθεί. Είναι απίθανο στο Κίεβο οι ονομαστικοί γηπεδούχοι θα μπορέσουν να επαναλάβουν αυτό το αποτέλεσμα, αλλά υπέρ τους. Επιπλέον, αυτή τη στιγμή, η Ρόμα ανησυχεί για την κατάσταση στη Serie A. Εκεί, στον τελευταίο γύρο, η Ρόμα, επίσης χωρίς ευκαιρία, έχασε 0-2 εκτός έδρας από την Πάρμα, η οποία αγωνίζεται για επιβίωση. Και όλοι οι ανταγωνιστές της, από την Αταλάντα έως τη Νάπολι, έχουν κερδίσει. Τώρα οι πιθανότητες να τερματίσει αυτή τη σεζόν τουλάχιστον στην κορυφή-4 του Calcio γίνονται ακόμη λιγότερες. Και αν χάσει από τους «παρτενοπέι» στον επόμενο γύρο…

Προηγούμενοι αγώνες

Ακόμη και αν ληφθεί υπόψη το 0-3, το υπόλοιπο εξακολουθεί να είναι υπέρ της Σαχτάρ. Για τη Ρόμα η νίκη ήταν η τρίτη σε συναντήσεις πρόσωπο με πρόσωπο, ενώ οι «ανθρακωρύχοι» έχουν τώρα 4 νίκες.

Πρόβλεψη

Η Σαχτάρ δεν πιστεύει σχεδόν καθόλου στη νίκη με το απαιτούμενο σκορ, αλλά θα προσπαθήσει να δείξει ότι, συνολικά, δεν είναι κατώτερη από τη Ρόμα, η οποία θα εξοικονομήσει ενέργεια για τη Serie A. Στοιχηματίζουμε στο γεγονός ότι οι γηπεδούχοι δεν θα χάσουν (απόδοση 1,63).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *