The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαχτάρ Ντόνετσκ εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

Шахтер-РеалМадрид-01.12b

Τσάμπιονς Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Β – 5η ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2020, 7:55 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ουκρανία. Κίεβο. Ολυμπιακό Στάδιο NSC

Η βασική συνάντηση μεταξύ Σαχτάρ Ντόνετσκ και Ρεάλ Μαδρίτης θα γίνει μια από τις κύριες διακοσμήσεις ολόκληρου του πέμπτου γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σαχτάρ Ντόνετσκ

Η Σαχτάρ ξεκίνησε το δρόμο της στο Τσάμπιονς Λιγκ με μια απροσδόκητη νίκη 3-2 επί της Ρεάλ Μαδρίτης και ισοπαλία 0-0 με την Ίντερ. Όμως, δύο συντριπτικές ήττες από την Γλάντμπαχ (0:6, 0:4) έβαλαν γρήγορα τους «ανθρακωρύχους» στην άκρη της γκρεμού. Έχοντας σημειώσει τέσσερις βαθμούς με μια καταθλιπτική διαφορά τερμάτων 3:12, είναι τρίτοι στο Κουαρτέτο Β.

Ρεάλ Μαδρίτης

Ταυτόχρονα, η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε τη βασική μάχη για τα πλέι-οφ εναντίον της Ίντερ (3:2, 2:0), με δυσκολία σώθηκε στην εκτός έδρας μονομαχία με την Γλάντμπαχ (2:2) και έχασε επίσης εντός έδρας από τη Σαχτάρ με σκορ 2:3. Αυτή τη στιγμή οι Blancos βρίσκονται στη δεύτερη θέση με επτά βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 9:7.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν τώρα σοβαρά προβλήματα προσωπικού, αλλά σε γενικές γραμμές, η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πολύ πιο σταθερή. Ωστόσο, αναμένω για ενεργό παιχνίδι στην επίθεση και από την Σαχτάρ, επειδή πρέπει να αναλάβει κινδύνους για να συνεχίσει τον αγώνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,57.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *