The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαχτάρ Ντόνετσκ εναντίον Ντιναμό Κιέβου: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Шахтер-ДинамоКиев-25.08b

Σούπερ Καπ Ουκρανίας – Τελικός

Τρίτη, 25 Αυγούστου 2020, 9:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Ολιμπίνσκι

Στην Ουκρανία, η νέα σεζόν ξεκινά την Παρασκευή, όταν ανοίγει ο 1ος γύρος στην Πρέμιερ Λιγκ. Αλλά το πιο αναμενόμενο γεγονός είναι ένα νέο «Klasychne» μεταξύ Shakhtar (Donetsk) και Ντιναμό Κιέβου (Κίεβο). Θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην πρωτεύουσα και για πρώτη φορά ο Μιρτσέα Λούσεσκου θα οδηγήσει την ομάδα του ενάντια σοι «ανθρακωρύχοι». Τι θα βγει στο τέλος; Η πρόβλεψη για τον κεντρικό αγώνα στις 25 Αυγούστου 2020 είναι ήδη έτοιμη.

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ θα παίξει στο πλαίσιο του Europa League την περασμένη σεζόν

Οι «ανθρακωρύχοι», ενώ όλοι οι άλλοι, συμπεριλαμβανομένης της Ντιναμό Κιέβου, αναπαύονταν, αναγκάστηκαν να πολεμήσουν σκληρά. Τον Αύγουστο έπαιξαν 3 αγώνες στα πλέι-οφ του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου και επισκέφτηκαν επίσης τη Γερμανία. Φυσικά, το 0:5 με την Ίντερ, με το οποίο τερμάτισε αυτήν η εκστρατεία, ήταν σοβαρό ηθικό και ψυχολογικό πλήγμα. Όμως, από την άλλη πλευρά, πριν από αυτήν την ήττα, η οποία έδειξε τις αδυναμίες της πρωταθλήτριας, υπήρχαν αγώνες με την Βόλφσμπουργκ και τη Βασιλεία σε ένα λαμπρό επίπεδο. Δεν είναι μυστικό ότι οι παίκτες του Luis Castro είναι παραδοσιακά αδύναμοι στην άμυνα. Αλλά η ομάδα είναι καλή στην επίθεση. Ντιναμό Κιέβου ξεκινά ένα νέο στάδιο ανάπτυξης

Η ομάδα εδώ και πολύ καιρό αδυνατεί να ευχαριστήσει τους φίλαθλους της. Μάλλον την τελευταία φορά που κατάφερα να κάνουν θόρυβο υπό τον Sergei Rebrov. Αλλά την περασμένη σεζόν υπήρξε επίσης ντροπή στους ευρωπαϊκούς αγώνες και στην εγχώρια αρένα η νίκη ήταν «λεπτή». Ο Ιγκόρ Σούρκις έκανε ένα απότομο βήμα καλώντας την Μιρτσέα Λούσεσκου στη θέση του επικεφαλής προπονητή της Ντιναμό . Οι ποδοσφαιριστές από το Κίεβο φαίνεται να μιλούν θετικά για το «Mister», αλλά οι οπαδοί δεν λένεν καν να ηρεμήσουν και να δεχτούν τον Ρουμάνο. Ένα πράγμα δεν έχει αλλάξει ωστόσο: η ομάδα έχει και πάλι πολλούς με τραύματα. Πολλοί συνήλθαν, αλλά ο Βέρμπιτς, η κύρια δύναμη επίθεσης, εγχειρίστηκε. Αυτή την εβδομάδα υπογράψανε τον Kravets, ο οποίος δεν είναι ξένος επιθετικός για το σύλλογο. Αλλά θα γίνει ο Αρτέμ πανάκεια; Ή είναι καλύτερα να ποντάρουν στη νεολαία με επικεφαλής τον Supryaga;

Πριν από ένα χρόνο, ακόμη με τον Khatskevich, η Ντιναμό Κιέβου κέρδισε το Super Cup. Επίσης, κάτω από τον Mikhailichenko, πέρασε στο Κύπελλο τη Σαχτάρ. Αλλά στο πρωτάθλημα οι «ανθρακωρύχοι» έχουν 4 νίκες. Αν και η διαφορά τερμάτων ήταν ελάχιστη τρεις φορές.

Πρόβλεψη

Τα τελευταία χρόνια η Σαχτάρ είναι πιο δυνατή. Και είναι απίθανο η άφιξη του Lucescu, που εργάζεται στην Ντιναμό Κιέβου για ένα μήνα, να αλλάξει την ισορροπία από μόνη της. Περιμένουμε να κερδίσουν οι «ανθρακωρύχοι» (με απόδοση 2.06).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *