The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαχτάρ Ντόνετσκ εναντίον Ντιναμό Κιέβου: πρόβλεψη για τον αγώνα

Шахтер-РеалМадрид-01.12b

Πρέμιερ Λίγκα Ουκρανίας

Σάββατο, 17 Απριλίου 2021, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολυμπιακό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Κιέβου

Στις 17 Απριλίου στο πρωτάθλημα Ουκρανίας θα πραγματοποιηθεί κεντρική συνάντηση όχι μόνο του 22ου γύρου, αλλά και ολόκληρου του πρωταθλήματος. Μιλάμε για την αναμέτρηση Σαχτάρ Ντόνετσκ εναντίον Ντιναμό Κιέβου, πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων δημοσιεύεται στον πόρο μας.

Οι «ανθρακωρύχοι» κατέστρεψαν τη σεζόν

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ απέτυχε κατάφωρα αυτή τη σεζόν, κάτι που σίγουρα θα αξίζει τη θέση του Λούις Κάστρο. Ο σύλλογος αποκλείστηκε από το Κύπελλο της Ουκρανίας, χάνοντας εντυπωσιακά από την Agribusiness, και στο Europa League οι «ανθρακωρύχοι» έφτασε στους 16 του τουρνουά, όπου έχασαν από τη Ρόμα Ρομά χωρίς πολλές πιθανότητες. Το καλύτερο μέρος της σεζόν για την ομάδα ήταν η φάση των ομίλων του Champions League, όταν η Σαχτάρ έδειξε ένα αξιοπρεπές παιχνίδι εναντίον της Ρεάλ και της Ίντερ. Ο σύλλογος από το Ντόνετσκ είναι ο δεύτερος στο UPL, 7 βαθμούς πίσω από τον ηγέτη. Οι «ανθρακωρύχοι» μπορεί να μείνουν χωρίς τρόπαια, η νίκη σε αυτόν τον αγώνα είναι απαραίτητη.

Οι Κιεβίτες μπορούν να κάνουν χρυσό διπλό

Υπό την Mircea Lucescu η ομάδα του Κιέβου άρχισε να παίζει λίγο καλύτερα και τα αποτελέσματα ανέβηκαν, ενώ η ομάδα δεν είχε εκπληκτική σεζόν, απλώς έκανα λιγότερα λάθη από τον ανταγωνιστή. Στο Europa League έφτασαν επίσης στους 16, όπου έχασαν από τη Βιγιαρεάλ χωρίς πολλές πιθανότητες επιτυχίας. Λαμβάνοντας υπόψη το άνετο προβάδισμα στο πρωτάθλημα και ότι ο κύριος αγωνιζόμενος αποκλείστηκε από το εθνικό κύπελλο, υπάρχει κάθε πιθανότητα για τους παίκτες της Ντιναμό να κερδίσουν χρυσό διπλό. Θα είναι αρκετό για τους Κιεβίτες να μην χάσουν στην επερχόμενη μάχη, δεν είναι απαραίτητο να ρισκάρουν.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έχουν παίξει δύο φορές αυτή τη σεζόν, στη μάχη για το Super Cup, οι Κιεβίτες γιόρτασαν τη νίκη με σκορ 3:1. Η Σαχτάρ εκδικήθηκε, κερδίζοντας μια μεγάλη νίκη στο πρωτάθλημα – 3:0.

Πρόβλεψη

Ο αγώνας είναι πραγματικά αποφασιστικός, σε περίπτωση νίκης της Ντιναμό, ακόμη και ισοπαλίας, το ζήτημα της πρωταθλήτριας θα εξαφανιστεί ουσιαστικά. Μόνο η νίκη της Σαχτάρ θα αφήσει τουλάχιστον κάποια ένδειξη αγώνα. Στα χαρτιά, οι «ανθρακωρύχοι» θεωρούνται φαβορί, παρόλο που δεν υπάρχουν ειδικές προϋποθέσεις για αυτό, η ομάδα δεν είναι σε κατάλληλη φόρμα τώρα όταν νίκησε τη Ρεάλ δύο φορές. Ας πάρουμε εδώ το στοίχημα στο X2 – η Ντιναμό Κιέβου δεν θα χάσει (απόδοση 1,76).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *