The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαχτάρ Ντόνετσκ εναντίον Γλάντμπαχ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Шахтер-БоруссияМ-03.11b

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος Β – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τρίτη, 2 Νοεμβρίου 2020, 7:55 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Μεταλίστ

Στο Champions League η πιο απρόβλεπτη κατάσταση είναι στον όμιλο Β. Εκεί οι κορυφαίες θέσεις καταλαμβάνονται από ονομαστικά αουτσάιντερ, Σαχτάρ Ντόνετσκ και Γλάντμπαχ. Την Τρίτη θα παίξουν μεταξύ τους.

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ επωφελήθηκε απροσδόκητα από την ανανέωση του ρόστερ

Οι «ανθρακωρύχοι» μπήκαν εξ’ αρχής στο πιο δύσκολο γκρουπ: Ρεάλ με την Ίντερ και η φιλόδοξη Μπορούσια Μόνχενγκλαντμπαχ. Αλλά επιπλέον, λόγω τραυματισμών και κοροναϊών, αμέσως πριν από την έναρξη του κύριου σταδίου του τουρνουά, ο Λουίς Κάστρο έμεινε ουσιαστικά χωρίς ολόκληρη την αρχική σύνθεση. Αλλά στη ουσία αυτή η ατυχία βοήθησε. Στην αρχή νικήθηκε η Ρεάλ, η οποία βγήκε πολύ άνετα στη Μαδρίτη χωρίς κάνα δύο ηγέτες και έλαβε 3 γκολ πριν από το διάλειμμα. Μια προσπάθεια να διορθώσουν τα πάντα στο 2ο ημίχρονο δεν απέφερε επιτυχία: οι Ουκρανοί-Βραζιλιάνοι κέρδισαν 3-2. Η ικανότητα αντοχής και αντεπίθεσης βοήθησε μετά από μια εβδομάδα. Χάνοντας παίκτες κατά τη διάρκεια του αγώνα, η Σαχτάρ αναγκάστηκε να βγάλει ισοπαλία με την Ίντερ. Η «βάση» τον Αύγουστο, στο ημιτελικό του Europa League, έχασε από τους «μαύρο-μπλε» 0-5. Πώς θα αναδιοργανώσει τη σύνθεση τώρα το προπονητικό επιτελείο;

Η Γλάντμπαχ έχει παίξει μόνο 2-2 μέχρι στιγμής

Τα «πουλάρια» κατάφεραν να φτάσουν στο Τσάμπιονς Λιγκ, κερδίζοντας την Λεβερκούζεν το καλοκαίρι στον αγώνα για την 4η θέση στην Bundesliga 2019/2020 Και έδειξαν ότι δεν πρόκειται να δοκιμάσουν την κατάσταση του αουτσάιντερ και θα αγωνιστούν μόνο για την 3η θέση στον όμιλο. Οι Γερμανοί έχουν ήδη καταφέρει να παίξουν και με τους δύο γίγαντες και σημείωσαν μαχητικές ισοπαλίες. Αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να θεωρηθεί σχετικά επιτυχημένο, αλλά με επιφύλαξη. Οι παίκτες του Μάρκο Ρόζα είχαν προβάδισμα 2-1 με την Ίντερ έως 90 λεπτά στο Σαν Σίρο, αλλά στο τέλος δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν το Ρομελού Λουκάκου. Την περασμένη Τρίτη στο Μόνχενγκλαντμπαχ, ο Markus Thuram συγκλόνισε τη Ρεάλ Μαδρίτης με το διπλό του. Αλλά και πάλι ο σύλλογος από τη Γερμανία δεν άντεξε μέχρι το τελικό σφύριγμα. Τα τελευταία λεπτά η επίθεση των «γαλάκτικος» είχε ως αποτέλεσμα γκολ από τον Benzema και το Casemiro και η τελική ισοπαλία.

Προηγούμενοι αγώνες

Οι ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους μόνο μία φορά, το 2009, ήταν φιλικός. Αλλά αξίζει να σημειωθεί η ικανότητα της Σαχτάρ να παίζει καλά με εκπροσώπους της Γερμανίας.

Πρόβλεψη

Οι ειδικοί θεωρούν την Γλάντμπαχ φαβορί. Αλλά η Σαχτάρ δείχνει ότι μπορεί εύκολα να προσκολληθεί σε βαθμούς με οποιαδήποτε ομάδα. Οι γηπεδούχοι δεν πρέπει να χάσουν στο Κίεβο (αποδόσεις 1,63).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *