The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαχτάρ Ντονέτσκ (Ουκρανία) εναντίον Ίντερ (Ιταλία): Πρόβλεψη για τον αγώνα

Шахтер-Интер-27.10b

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος Β – 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020, 7:55 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ουκρανία. Κίεβο. Στάδιο Μεταλίστ

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ θα φιλοξενήσει την Ίντερ στο δεύτερο αγώνα του Champions League.

Σαχτάρ Ντονέτσκ (Ουκρανία)

Η Σαχτάρ ηγείται του ομίλου Β του Champions League, χάρη στην εντυπωσιακή νίκη 3:2 επί της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία κερδήθηκε με ημι-εφεδρική σύνθεση. Όσον αφορά το ουκρανικό πρωτάθλημα, οι «ανθρακωρύχοι» είναι μόνο τρίτοι με τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Το περασμένο Σαββατοκύριακο έπαιξαν ισοπαλία 1:1 με τη Vorskla.

Ίντερ (Ιταλία)

Την παραμονή η Ίντερ νίκησε την Τζένοα 2:0 και πάλι μπήκε στην κορυφή των ηγετών της Σέριε Α. Για πρώτη φορά στη σεζόν οι Νερατζούρι άφησαν την εστία τους ανέπαφη. Πριν από μια εβδομάδα έκαναν το ντεμπούτο τους στο Champions League με ισοπαλία 2:2 με την Γλάντμπαχ, είναι απίθανο οι παίκτες του Κόντε να είναι ικανοποιημένοι με τέτοια έκβαση.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στην άμυνα, αλλά είναι καλές στην επίθεση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο περιμένω υψηλή απόδοση από αυτές, η Ίντερ, ωστόσο, διατηρεί λίγο περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας, οι φιλοδοξίες της οποίας είναι πολύ πιο σοβαρές. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *