The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαχτάρ Ντονέτσκ εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

Шахтер-РеалМадрид-11.10

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος ΣΤ – Αγωνιστική 4/6

Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Στάδιο του Πολωνικού Στρατού

Ο τέταρτος γύρος του Champions League θα μείνει αξέχαστο λόγω ενδιαφέρουσας αναμέτρησης μεταξύ Σαχτάρ Ντονέτσκ με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σαχτάρ Ντονέτσκ

Αυτό το καλοκαίρι, σχεδόν όλοι οι λεγεωνάριοι έφυγαν από τη Σαχτάρ, κάτι που δεν την εμποδίζει να ηγηθεί του πρωταθλήματος της Ουκρανίας, καθώς και να έχει καλές επιδόσεις σε επίπεδο ευρωπαϊκών κυπέλλων. Να σημειώσω ότι η ομάδα ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο του Champions League στη δεύτερη θέση, σημειώνοντας τέσσερις βαθμούς σε μονομαχίες με ΡΜ Λειψίας (4:1), Σέλτικ (1:1) και Ρεάλ Μαδρίτης (1:2).

Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε πολύ γρήγορα την ιδιότητά της ως το ξεκάθαρο φαβορί του Ομίλου ΣΤ, έχοντας αντιμετωπίσει με τη σειρά τους Σέλτικ (3:0), ΡΜ Λειψίας (2:0) και Σαχτάρ (2:1). Με αυτόν τον ρυθμό, την επόμενη εβδομάδα οι Blancos εγγυώνται την πρόσβαση στα πλέι οφ και, πιθανότατα, από την πρώτη θέση.

Πρόβλεψη

Στα χαρτιά, ο ισπανός γίγαντας φαίνονται πολύ πιο εντυπωσιακός από τη Σαχτάρ, στον πρώτο τους αγώνα, οι Μαδριλένιοι μόνο από θαύμα δεν κέρδισαν συντριπτικά. Βέβαια, οι «ανθρακωρύχοι» θα δουλέψουν πάνω στα σφάλματα, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό θα τους σώσει από ένα άλλο φιάσκο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης στον πρώτο ημίχρονο και τον αγώνα με απόδοση 1,85.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *