The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαχτάρ Ντονέτσκ εναντίον Ντιναμό Κιέβου: πρόβλεψη για τον αγώνα

003-ShakhtarDonetsk-DynamoKyiv-22.05

Πρέμιερ-Λίγκα – Πλέι-οφ – Τσάμπιονσιπ

Oblasny SportKomplex Metalist

Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Παρά την απώλεια των κινήτρων στο τουρνουά και οι δύο ομάδες έρχονται στην προσωπική συνάντηση με απόλυτη αποφασιστικότητα να αποδείξουν την υπεροχή τους σε σχέση με το βασικότερο αντίπαλο. Διακυβεύεται ένα τέτοιο αόρατο θέμα όπως το κύρος.

Όπως και πρέπει στους δύο ηγέτες του πρωταθλήματος Ουκρανίας οι ομάδες ουσιαστικά δεν χάνουν, επιπλέον και οι δύο ομάδες έχουν ήδη λύσει όλα τα ερωτήματα σχετικά με την τελική τους θέση στο πρωτάθλημα (η πρωταθλήτρια είναι η Σαχτάρ, η Ντιναμό θα πάρει το αργυρό μετάλλιο). Εάν κοιτάξουμε τις στατιστικές των προσωπικών συναντήσεων, το πλεονέκτημα είναι στους παίκτες του Κιέβου. Από τις 8 τελευταίες προσωπικές αναμετρήσεις η Ντιναμό δεν έχασαν σε 7 (5 νίκες, 2 ισοπαλίες). Η απόδοση για το γεγονός ότι η Ντιναμό δεν θα χάσει σε αυτόν τον αγώνα είναι περίπου 1,9. Οι αγώνες αυτών των ομάδων έχουν το χαρακτήρα ενός από τα σημαντικότερα ντέρμπι της χώρας, έτσι σπάνια συναντάμε συντριπτικά αποτελέσματα και πιο συχνά οι ομάδες δεν παίζουν πολύ αποτελεσματικά. Από τις εφτά τελευταίες προσωπικές συναντήσεις στις πέντε σημειώθηκαν περισσότερα από 2 γκολ, πράγμα που μας επιτρέπει να σκεφτούμε το στοίχημα στο σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση περίπου 1,90. Από τους 5 προηγούμενους αγώνες της Σαχτάρ στο πρωτάθλημα, στους τρεις σκόραραν δύο γκολ ή λιγότερα. Από τα 6 προηγούμενα παιχνίδια των Κιεβιτών στο πρωτάθλημα στα 5 πέρναγε το στοίχημα το σύνολο είναι κάτω από 2,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *