The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαχτάρ Ντονέτσκ εναντίον Βόλφσμπουργκ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Шахтер-Вольфсбург-05.08b

Γιουρόπα Λιγκ – Γύρος των 16 – Φάση 2 από 2

Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2020,7:55 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Κίεβο. Στάδιο Μεταλίστ

Η Σαχτάρ και η Βόλφσμπουργκ θα βρεθούν σε έναν από τους αγώνες των 16 του Γιουρόπα Λιγκ. Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι η πρώτη τους συνάντηση τελείωσε με το σκορ 2:1 υπέρ των Ουκρανών.

Σαχτάρ Ντονέτσκ

Βέβαια πρώτη θέση στο πρωτάθλημα Ουκρανίας, σύμφωνα με αυτό το σενάριο η Σαχτάρ Ντονέτσκ έπαιζε τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια. Αρχικά οι «ανθρακωρύχοι» μπήκαν στον όμιλο του Champions League με τη Μάντσεστερ Σίτι, Αταλάντα και Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όπου τερμάτισαν τρίτοι. Αλλά στο Γιουρόπα Λιγκ οι παίκτες του Κάστρου νίκησαν την Μπενφίκα με όμορφο στυλ – 2:1, 3:3.

Βόλφσμπουργκ

Η Βόλφσμπουργκ, από την άλλη πλευρά, ξεκίνησε την τρέχουσα σεζόν του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου με τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Εκεί οι Λύκοι δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα στο κουαρτέτο με τη Γάνδη, τον Σαιντ-Ετιέν και την Αλεξάνδρεια, μετά στο πλέι-οφ ηττήθηκε η Μάλμο (2:1, 3:0). Στο γερμανικό πρωτάθλημα οι παίκτες του Glassner έπαιξαν στο συνηθισμένο τους επίπεδο, τερματίζοντας έβδομοι.

Πρόβλεψη

Η καλύτερη κατηγορία και πλεονέκτημα ενός γκολ είναι προφανείς παράγοντες υπέρ της μελλοντικής επιτυχίας της Σαχτάρ Ντονέτσκ. Ωστόσο, δεν νομίζω ότι οι «ανθρακωρύχοι» θα αφήσουν την εστία τους ανέπαφη, καθώς στον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό οι αμυντικές τους ενέργειες απέχουν πολύ από τις ιδανικές. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,67.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *