The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαχτάρ εναντίον Ρόμα: πρόβλεψη για τον αγώνα

ShakhtarDonetsk-Roma-21.02

Τσάμπιονς Λιγκ

Στάδιο «Metalist», Χάρκοβο

Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Για τους οπαδούς ποδοσφαίρου από την Ουκρανία ο κεντρικός αγώνας της πλησιέστερης Τετάρτης θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Σαχτάρ Ντόνετσκ και ιταλικής ομάδας Ρόμα, το ματς θα διεξαχθεί στο Χάρκοβο. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό των Ουκρανών, οι οποίοι ξεκίνησαν πολύ ισχυρά στο ανοιξιάτικο μέρος της σεζόν με τη νίκη επί της Τσερνομόρετς. Αλλά μην ξεχνάτε ότι η Ρόμα, σε αντίθεση με την πρωταθλήτρια της Ουκρανίας, έχει συνεχή πρακτική των επίσημων αγώνων και αυτό το πλεονέκτημα μπορεί να βοηθήσει τους «λύκους» να προχωρήσουν παρακάτω στη βαθμολογική σκάλα.

Μέσα από τα φιλικά

Η Σαχτάρ πραγματοποίησε πολλά φιλικά, έπαιξε αρκετούς αγώνες ελέγχου, ανάμεσα στους οποίους μπορεί κανείς να διακρίνει τις νίκες επί της Σλάβια, Ντινάμο Ζάγκρεμπ, της ΑΙΚ. Στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Ουκρανίας οι «ανθρακωρύχοι» κατόρθωσαν να κερδίσουν τον αγώνα εναντίον της Τσερνομόρετς Οδησσού, ο οποίος έληξε με σκορ 5:0 υπέρ των «ανθρακωρύχων».

Τρίτη στη Σέριε Α’ Ιταλίας

Η Ρόμα συνεχίζει να αγωνίζεται για την πρόκριση στο Top-3 της Σέριε Α’ Ιταλίας, το περασμένο Σαββατοκύριακο οι Ρωμαίοι κατάφεραν να κερδίσουν την Ουντινέζε με σκορ 2:0. Σε τρία τελευταία παιχνίδια οι «λύκοι» κέρδισαν τρεις φορές, εκτός από τις «ζέβρες» κερδήθηκαν Βερόνα και Μπενεβέντο. Η Ρόμα στην κατάταξη της ιταλικής ελίτ βρίσκεται στην τρίτη θέση, έχει 50 βαθμούς στο ενεργητικό της. Εκτός έδρας οι «τζιαλορόσι» έπαιξαν 12 αγώνες, στους οποίους σημείωσαν επτά νίκες και μία ήττα.

Πρόβλεψη

Η Σαχτάρ σε τρία παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ της σεζόν 2017–18 ποτέ δεν έχασε περισσότερα από ένα γκολ στο δίχτυ της. Δεδομένου ότι η Ρόμα εκτός έδρας δεν είναι τόσο αποτελεσματική όσο στο στάδιο «Olimpico», μπορούμε να υποθέσουμε ότι περισσότερα από ένα γκολ οι «λύκοι» στο Χάρκοβο δεν θα σκοράρουν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: ατομικό σύνολο της Ρόμα κάτω από 1,25 με απόδοση 1,60.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *