The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαχτάρ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: πρόβλεψη για τον αγώνα

ShakhtarDonetsk-ManchesterCity-17.09b

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Γ – 1 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Μεταλίστ

Στον πρώτο γύρο της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ η Σαχτάρ Ντόνετσκ θα συναντηθεί με την Μάντσεστερ Σίτι. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 18 Σεπτεμβρίου 2019 στις 10:00 μμ. στο στάδιο Μεταλίστ.

Σαχτάρ Ντόνετσκ

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ, ως νικήτρια του πρωταθλήματος της Ουκρανίας, βγήκε στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Τώρα η ομάδα δεν έχει ίση στο εγχώριο πρωτάθλημα και, βρισκόμενη στη πρώτη θέση, έχει σίγουρο προβάδισμα έναντι άλλων. Σε πρόσφατους αγώνες η Σαχτάρ νίκησε τους Ολίμπικ (0:4), Μαριούπολη (5:1), Λβιβ (0:2) και Ντιναμό Κιέβου (1:2).

Μάντσεστερ Σίτι

Η ισχυρή σύνθεση της Σίτι το καλοκαίρι συμπληρώθηκε από τον Ρόντρι, τον οποίο αγόρασαν από την Ατλέτικο και τον Κανσέλα από τη Γιουβέντους. Οι «πολίτες» σκίζουν τους πάντες στην εγχώρια αρένα της Αγγλίας, εκτός από την Τότεναμ, που έγινε η μοναδική ομάδα της σεζόν, η οποία πήρε τους βαθμούς από την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα (2:2). Επιπλέον, η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε προηγουμένως την Μπράιτον (4:0), την Μπόρνμουθ (1:3) και την Γουέστ Χαμ (0:5), και στον αγώνα για το Σούπερ Καπ της Αγγλίας νίκησε τη Λίβερπουλ.

Πρόβλεψη

Για τρίτη φορά στη σειρά η Μάντσεστερ Σίτι και η Σαχτάρ Ντόνετσκ βρίσκονται στον ίδιο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Στους τελευταίους τέσσερις αγώνες μεταξύ τους η αγγλική ομάδα γιόρτασε τη νίκη τρεις φορές σε δύο χρόνια, ενώ η Σαχτάρ μόνο μία φορά. Αλλά εκείνος ο αγώνας δεν είχε πλέον σημασία για τους «πολίτες». Ως εκ τούτου, η Σίτι και η Σαχτάρ πρέπει να δώσουν τεράστιο αριθμό των γκολ στην προσωπική συνάντηση, όπως και συμβαίνει μεταξύ τους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *