The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σασουόλο εναντίον Ναπόλι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Сассуоло-Наполи-03.03b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Mapei Stadium – Città del Tricolore

Στη Serie A θα παιχτεί νέος γύρος από την Τρίτη. Αλλά τα περισσότερα θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη. Ζευγάρι Σασουόλο και Νάπολι προσελκύει την προσοχή. Μεσαία ομάδα του Calcio εναντίον του συλλόγου από τη Νεάπολη, που θέτει τα μέγιστα καθήκοντα για τον εαυτό του. Πώς θα τελειώσει μια τέτοια μονομαχία;

Η Σασουόλο είχε ευκαιρία να ξεκουραστεί καλά πριν τον αγώνα

Οι «μαύρο-πράσινοι» ήταν να ξεκινήσουν τον τελευταίο γύρο της Serie A. Αλλά ο αντίπαλος, Τορίνο, έχει ξέσπασμα κοροναϊού στην ομάδα. Και την περασμένη Δευτέρα αυτό το παιχνίδι αναβλήθηκε. Λοιπόν, τώρα ο Roberto De Zerbi είχε χρόνο να εργαστεί πάνω στα λάθη του. Ενώ οι παίκτες του είχαν χρόνο για απροσδόκητη επιπλέον ανάπαυση και για προπόνηση. Επιπλέον, κάτι έχει ήδη αρχίσει να λειτουργεί. Οι «νεροβέρντι» αποκλείστηκαν από το κύπελλο, χάνοντας από τη μέτρια SPAL, και κέρδισαν μόνο 2 βαθμούς σε 5 γύρους Calcio τον Ιανουάριο – αρχές Φεβρουαρίου. Αλλά πριν από μια απροσδόκητη παύση, κατάφεραν επιτέλους να κερδίσουν, αν και εναντίον του κύριου αουτσάιντερ της Serie A, Κροτόνε. Ωστόσο, μετά από αυτό ήταν μόνο 1:1 με την Μπολόνια.

Η Ναπόλι βρίσκεται σε οικείο περιβάλλον συγκρούσεων

Οι «παρτενοπέι» την περασμένη σεζόν έδειξαν δυσάρεστα τον εαυτό τους στην αρχή. Η ομάδα ήταν σε σύγκρουση με τον De Laurentis και τους οπαδούς, και όλα τελείωσαν με τη σκανδαλώδη παραίτηση ενός έμπειρου, σεβάσμιου τεχνικού, Carlo Ancelotti. Το γεγονός ότι μετά από αυτό κατάφεραν να ανέβουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ακόμη και να κερδίσουν το κύπελλο είναι, φυσικά, η αξία του Gattuso, πρώτα απ’ όλα, που ήταν σε θέση να διεγείρει εκ νέου τους παίκτες και να βελτιώσει την ατμόσφαιρα μέσα και γύρω από το αποδυτήριο. Αλλά τώρα ο εκκεντρικός επιθετικός δεν είναι πλέον ευχαριστημένος με τον Gennaro και δεν κρύβει την πρόθεσή του να τον αποχωριστεί. Δεν χρειάζεται να εκπλαγούμε απ’ το γεγονός ότι τα αποτελέσματα της ομάδας της Νεάπολης δεν είναι καθόλου ιδανικά; Από το Europa League, ακόμη και έχοντας κερδίσει 2-1 την περασμένη Πέμπτη, οι Ιταλοί αποκλείστηκαν, η Γρανάδα εντός έδρας σημείωσε 2:0. Φαίνεται ότι κάθε επόμενο λάθος μπορεί να είναι αποφασιστικό, μοιραία για το «Rino».

Προηγούμενοι αγώνες

Η Νάπολι είχε καλές στατιστικές συναντήσεων με την Σασουόλο. Αλλά αυτή τη σεζόν οι «μαύρο- πράσινοι» κατάφεραν να κερδίσουν για δεύτερη φορά στην ιστορία, σημειώνοντας δύο φορές στο 2ο ημίχρονο.

Πρόβλεψη

Η Σασουόλο δεν είναι τόσο καλή τώρα όσο ήταν το φθινόπωρο. Ενώ η Ναπόλι, παρά όλες τις διαμάχες που είναι τόσο χαρακτηριστικές αυτού του συλλόγου, είναι ακόμα ισχυρή. Στοιχηματίζουμε ότι οι φιλοξενούμενοι θα κερδίσουν την Τετάρτη (απόδοση 2,02).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *