The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σασουόλο εναντίον Νάπολι: προγνωστικά για τον αγώνα

Khvicha Kvaratskhelia of Ssc Napoli during the  Serie A match beetween Ac Milan and Ssc Napoli at Stadio Giuseppe Meazza on September 18, 2022 in Milano, Italy .

Πρωτάθλημα Ιταλίας
Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023, 9:30 μ.μ.
Mapei Stadium – Città del Tricolore

Ο 23ος γύρος της Serie A θα ξεκινήσει την Παρασκευή με την αναμέτρηση της Σασουόλο με τη Νάπολι, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων ετοίμασαν οι ειδικοί του πόρου μας.
Η Σασουόλο αρχίζει να συνέρχεται
Για τη Σασουόλο η φετινή σεζόν δεν πάει καλά, καθώς η σημερινή 15η θέση είναι ένα εξαιρετικά αδύναμο αποτέλεσμα για την ομάδα. Ίσως θα ήταν δύσκολο να παλέψει για ευρωπαϊκά κύπελλα, αλλά αυτό είναι σίγουρα ένας σύλλογος από το top-10 της Serie A. Στα τελευταία παιχνίδια, η ομάδα δείχνει το παιχνίδι και τα αποτελέσματα που όλοι περιμένουν, κατάφερε να σκοράρει 8 βαθμούς σε τέσσερις συναντήσεις. Η απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη είναι 7 βαθμοί, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Στον τελευταίο γύρο, οι «πρασινόμαυροι» σημείωσαν μαχητική ισοπαλία κόντρα στην Ουντινέζε εκτός έδρας – 2:2, πρέπει να πούμε ότι ο αντίπαλος φαινόταν καλύτερος. Δύο παίκτες θα χάσουν τον αγώνα λόγω τραυματισμών.
Η Νάπολι πλησιάζει το Scudetto
Πολλοί ειδικοί θεωρούν τη Νάπολι ως τον ισχυρότερο σύλλογο στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή, και υπάρχουν καλοί λόγοι για αυτό, επειδή η ομάδα επιδεικνύει φανταστικά παιχνίδια και πετυχαίνει σταθερά αποτελέσματα. Στη Serie A κανείς δεν μπορεί να συμβαδίσει με τους παίκτες του Σπαλέτι, προηγούνται με 15 βαθμούς διαφορά. Οι Ναπολιτάνοι δεν κάνουν σχεδόν ποτέ λάθος, 19 νίκες σε 22 αγώνες, μόνο μία ήττα. Στον τελευταίο γύρο η ομάδα νίκησε εντός έδρας το αουτσάιντερ Κρεμονέζε με σκορ 3:0. Δεν υπάρχουν απώλειες προσωπικού, αλλά ήδη υπάρχουν σκέψεις για το Champions League, καθώς την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.
Προσωπικές συναντήσεις
Οι αντιμέτωπες συναντήσεις αυτών των συλλόγων είναι συχνά θεαματικές, με τουλάχιστον 4 γκολ να σημειώνονται στους τελευταίους τέσσερις αγώνες. Η Νάπολι κέρδισε με σιγουριά τη μάχη του πρώτου γύρου εντός έδρας – 4:0, οι ήρωες της συνάντησης ήταν ο Όσιμεν, είχε χατ-τρικ στο λογαριασμό του και ο Κβαρατσχέλια, ο οποίος σκόραρε ένα γκολ και έκανε δύο ασίστ.
Πρόβλεψη
Αυτό το ματς αξίζει να το παρακολουθήσετε, γιατί η Σασουόλο θα πρέπει να είναι σαφώς υψηλότερη όσον αφορά το παιχνίδι και τις δυνατότητές της. Αν και δικαίως οι φιλοξενούμενοι θεωρούνται φαβορί, οι Ναπολιτάνοι μπορεί να έχουν πολλά προβλήματα. Περιμένουμε μια συναρπαστική μάχη με πολλές επικίνδυνες στιγμές. Καλό εδώ φαίνεται το στοίχημα στο over 2,5 με απόδοση 1,7.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *