The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σασουόλο εναντίον Μίλαν: πρόβλεψη για τον αγώνα

Sassuolo-Milan-30.09

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Mapei StadiumCittà del Tricolore, Reggio nellEmilia

Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2018, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στον 7ο γύρο της Σέριε Α’ Ιταλίας η Σασουόλο στην έδρα της θα φιλοξένει τη Μίλαν. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό των μελλοντικών φιλοξενουμένων, αλλά αξίζει την προσοχή στο γεγονός ότι η Μίλαν δεν μπορεί να βρει το παιχνίδι της, είναι φανερό ότι η ομάδα σωματικά δεν είναι καλά προετοιμασμένη, επειδή οι «διάβολοι» χάνουν συχνά στο δεύτερο ημίχρονο και εξαιτίας αυτού χάνουν τους πολύτιμους βαθμούς. Με τη σειρά της η Σασουόλο δείχνει αυτή τη σεζόν πολύ καλό ποδόσφαιρο, βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τη θέση της.

Τρίτοι στο βαθμολογικό πίνακα

Μετά από 6 γύρους στη Σέριε Α’ Ιταλίας η Σασουόλο βρίσκεται στην τρίτη θέση, με 13 βαθμούς στο ενεργητικό της. Πάνω από του «neroverdi» είναι μόνο Γιουβέντους και Νάπολι, δύο πραγματικά πολύ δυνατές ομάδες της Ιταλίας αυτή τη στιγμή. Δεδομένου ότι οι Ναπολιτάνοι θα πάνε επίσκεψη στη Γιουβέντους, και είναι πολύ πιθανό να χάσουν εκεί, οι μελλοντικοί γηπεδούχοι αποκτάνε ευκαιρία να ανέβουν στη δεύτερη θέση, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να νικήσουν τη Μίλαν την Κυριακή.

Στο κάτω μέρος

Με τη σειρά της η Μίλαν απογοητεύει και πάλι τους οπαδούς της, μετά την ήττα από τη Ρόμα 2:1, οι «κόκκινο-μαύροι» στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια κατάφεραν να κερδίσουν μόνο μία φορά, εκτός έδρας την Ντουντελάνζ 1:0, σημειώνοντας τρεις ισοπαλίες με την Κάλιαρι, Αταλάντα και Έμπολι. Τα αποτελέσματα αυτά οδήγησαν στο γεγονός ότι η Μίλαν βρίσκεται μόνο στην 13η θέση στη Σέριε Α’ Ιταλίας.

Πρόβλεψη

Η Σασουόλο είναι σε εξαιρετική κατάσταση, εξάλλου ο De Zerbi μεσοβδόμαδα χρησιμοποίησε το δεύτερο σχήμα για να κερδίσει τη ΣΠΑΛ, δηλαδή οι πιο ισχυροί παίκτες είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν κανονικά. Σε αυτό το ζευγάρι το στοίχημα στους γηπεδούχους φαίνεται καλό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Σασουόλο δε θα χάσει με απόδοση 1,72.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *