The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σασουόλο εναντίον Γιουβέντους: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Juventus-Napoli-29.09

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020, 10:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Mapei Stadium

Στον 33ο γύρο της Serie A Ιταλίας  μας περιμένει αναμέτρηση Σασουόλο – Γιουβέντους, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων προετοιμάστηκε από τους δημοσιογράφους του πόρου μας.

Ισχυρή σειρά από Σασουόλο

Μετά την επανεκκίνηση η Σασουόλο κέρδισε σταδιακά δυναμική, στην αρχή υπήρξε μια συντριπτική ήττα από την Αταλάντα 1:4, μετά δύο θεαματικές ισοπαλίες με την Ίντερ και τη Βερόνα με το ίδιο σκορ 3:3. Στη συνέχεια η Σασουόλο έβγαλε σερί τεσσάρων νικηφόρων αγώνων. Με τη σειρά τους νικήθηκαν Φιορεντίνα 3:1, Λέτσε 4:2, Μπολόνια 2:1 και Λάτσιο 2:1. Έτσι, για τον αγώνα με τον αρχηγό, οι «μαύρο-πράσινοι» θα έρθουν σε εξαιρετική φόρμα και διάθεση. Η ομάδα δεν έχει ειδικές προοπτικές σε τουρνουά, η Σασουόλο είναι στην όγδοη θέση, 6 βαθμούς πίσω από τους πρώτους έξι. Υπάρχουν θεωρητικές πιθανότητες για ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς, αλλά είναι απίθανο η ομάδα να κερδίζει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η Γιουβέντους έπρεπε να κερδίσει ξανά

Η Γιούβε προς το παρόν ηγείται, αλλά η ομάδα δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένη με το παιχνίδι στους τελευταίους γύρους. Είχε μια εντυπωσιακή επανεκκίνηση, κερδίζοντας τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά οι αντίπαλοι δεν ήταν δυνατοί. Όσον αφορά σοβαρές ομάδες, εδώ ξεκίνησαν προβλήματα, ήττα από τη Μίλαν 2:4, στον τελευταίο γύρο η Γιουβέντους κατάφερε να σωθεί μόνο στο τέλος με την Αταλάντα 2:2, αν και οι Τουρίνοι άξιζαν ήττα στο παιχνίδι. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκοράρει πολύ, έχει ήδη 28 γκολ στο πρωτάθλημα, τώρα θέλει μόνο ένα γκολ μέχρι τον Ciro Immobile, ο οποίος ηγείται των σκόρερ. Διαφορά από τη δεύτερη θέση αποτελεί 8 πόντους.

Προσωπικές συναντήσεις

Η Γιουβέντους έχει απτό πλεονέκτημα στις προσωπικές αναμετρήσεις, ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε την Σασουόλο να αντέξει εκτός έδρας στον πρώτο γύρο 2:2.

Πρόβλεψη

Μετά από δύο όχι πολύ επιτυχημένους αγώνες από την Γιουβέντους περιμένουν αποκλειστικά νίκη. Η Γηραιά Κυρία είναι φαβορί του ερχόμενου αγώνα, αλλά η Σασουόλο είναι σκληρό καρύδι και είναι τώρα σε εξαιρετική φόρμα. Η μονομαχία θα πρέπει να αποδειχθεί παραγωγική, λαμβάνοντας υπόψη το πώς παίζουν οι «μαύρο-πράσινοι» στα πρόσφατα παιχνίδια. Ας πάρουμε ένα προσεκτικό στοίχημα στο σύνολο είναι πάνω από 2,5. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,53.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *