The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σασουόλο εναντίον Γιουβέντους: προγνωστικά για στοίχημα

Сассуоло-Торино-17.09

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Δευτέρα, 25 Απριλίου 2022, 9:45 μ.μ.

Mapei Stadium – Città del Tricolore

Αν και η Δευτέρα συνήθως δεν θεωρείται ποδοσφαιρική μέρα, αυτή τη φορά έχουν προγραμματιστεί πολλές εκδηλώσεις. Προσφέρουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Σασουόλο – Γιουβέντους, οι αντίπαλοι θα παίξουν στο πλαίσιο  της 34ης αγωνιστικής της Serie A.

Η Σασουόλο δεν φοβάται κανέναν

Παρόλο που η Σασουόλο είναι 10η στη Serie A, αυτός ο σύλλογος είναι ικανός να νικήσει αντιπάλους οποιουδήποτε επιπέδου. Μόνο η έλλειψη σταθερότητας εμποδίζει την ομάδα να παλέψει για τη ζώνη του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Τώρα οι «πρασινομαύροι» έχουν δύο ήττες σε τρεις συναντήσεις, στον τελευταίο γύρο σημειώθηκε ήττα εκτός έδρας από την Κάλιαρι με σκορ 0:1. Μια ορισμένη μείωση των αποτελεσμάτων μπορεί να εξηγηθεί από την έλλειψη κινήτρων. Η ομάδα είναι πολύ καλή, όταν παίζει με ενθουσιασμό, είναι δύσκολο να την σταματήσει κανείς. Τέσσερις παίκτες δεν θα βοηθήσουν τους συνεργάτες σε αυτή τη μάχη.

Η Γιούβε μπορεί να αυξήσει τη διαφορά από τους διώκτες

Ο σύλλογος της «γηραιάς κυρίας» δεν παλεύει για το Scudetto, γιατί βρίσκεται στην τέταρτη θέση, 9 βαθμούς πίσω από τον ηγέτη. Στον τελευταίο γύρο, οι Τορίνιοι σώθηκαν από την εντός έδρας ήττα από την Μπολόνια μόλις στο 90+5 λεπτό – 1:1, ο αντίπαλος έπαιξε χωρίς δύο παίκτες κιόλας. Σημειώνουμε επίσης το γεγονός ότι η Γιούβε προκρίθηκε στον τελικό του Coppa Italia όπου θα παίξει με την Ίντερ. Μέχρι στιγμής τίποτα δεν απειλεί τη θέση στην πρώτη τετράδα, καθώς η διαφορά από τη Ρόμα είναι 5 βαθμοί και οι Ρωμαίοι έχουν ήδη παίξει το ματς τους. Η Γιουβέντους έχει έξι απώλειες προσωπικού πριν από αυτή την επερχόμενη συνάντηση.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έχουν συναντηθεί δύο φορές τη φετινή σεζόν, στο πρωτάθλημα η Σασουόλο κατάφερε να αρπάξει εκτός έδρας νίκη με σκορ 2:1, το καθοριστικό γκολ σημειώθηκε στο 90+5 λεπτό. Η Γιούβε πήρε εκδίκηση στο εθνικό κύπελλο, κερδίζοντας εντός έδρας με το ίδιο σκορ 2:1.

Πρόβλεψη

Αναμένεται μια ενδιαφέρουσα μάχη μεταξύ δύο δυνατών ομάδων, όπου οι φιλοξενούμενοι θεωρούνται φαβορί. Το παιχνίδι σίγουρα θα γίνει σε τροχιά σύγκρουσης και το αποτέλεσμα της συνάντησης θα εξαρτηθεί από την υλοποίηση των στιγμών. Είναι δύσκολο για εμάς να δώσουμε πλεονέκτημα σε κάποιον σε αυτό το ζευγάρι, το στοίχημα για την ανταλλαγή των γκολ που θα σημειωθούν φαίνεται ελκυστικό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,62.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *